Retriitit

27.-29.9.2019 INTOHIMON ASKELEET ONNELLISEKSI -parisuhde retriitti

Kaipaamme syvää yhteyttä toiseen ihmiseen. Rakkautta, joka täyttäisi meidät. Onnea joka pakahduttaisi. Läheisyyttä ja jakamista, intohimoa, iloa ja leikkiä. Jotakuta joka ymmärtäisi meitä, osaisi lukea ajatuksiamme ja kehoamme, ja antaisi elämällemme merkityksen. Odotamme, että kumppanimme antaisi meille kaiken sen mitä tarvitsemme ja toivomme. Rakastuessamme näytti hetken siltä, että olemme löytäneet toisen puoliskon itsellemme ja kaikki on lopultakin hyvin.

Odotukset vievät meidät kauemmaksi elämästä. Saavat meidät levottomiksi, koska pyrimme koko ajan johonkin. Odotuksista käsin katsottuna koko elämä voi olla pyrkimistä johonkin muualle. Johonkin joka tekisi onnelliseksi tai täyttäisi meidät. Odotamme yhteistä matkaa tai että lapset kasvavat. Odotamme, että töitä olisi vähemmän tai kodin remontti olisi valmis. Odotamme aina jotain jonka jälkeen olisimme onnellisempia tai meillä on enemmän yhteistä aikaa.

Suhteessa usein odotamme, että kumppanimme tekisi meidät onnelliseksi. Saatamme toivoa, että toinen rauhoittaisi meitä tai antaisi meille toivomamme syvän rakkauden ja onnellisuuden kokemuksen. Kuitenkin suojaamme itseämme ja emme anna itseämme suhteelle. Pelko estää meitä antamasta itseämme, koska saatamme tulla satutetuiksi. Varomme särkymistä niin paljon, että alamme elää suojien takaa. Se on kuin yrittäisi uida haarniskassa; raskasta ja pohjaan päin vetävää. Kipu syntyy siitä, että ei uskalla päästää irti haarniskasta, mutta ei jaksaisi enää kantaa sitä yllään.

Intohimon Askeleet Onnelliseksi -parisuhde retriitti on hetki teille juuri nyt. Ei sitten joskus, kun sille ja toiselle olisi enemmän aikaa. Meillä on jokaisena hetkenä mahdollisuus elää onnellisena ja yhteydessä itseemme. Ellemme katso itseämme rehellisesti ja rakkaudella, emme voi myöskään kokea yhteyttä toiseen. Rakkaus on yhteyttä ja paljastamalla sydämesi voit kokea sen syvän voiman jota sisimpäsi kaipaa.

Rakkaus on se, mikä murskaa haarniskan, jota raahaamme mukanamme. Tapahtuu se mitä pohjimmiltamme kaipaammekin, vaikka mieli pelkää sitä niin paljon, murskaudumme. Oikeastaan haarniskamme murskautuu ja se minkä luulemme tuottavan kipua, onkin vain alastomuuteen tottumista. Ilman haarniskaa näet minut, etkä vain osaa minusta suojien takaa. Vasta silloin voimme kokea olevamme rakastettuja. Niin kauan, kun näen toisen rakastavan haarniskaani, en koe hänen rakastavan minua. Vasta antaessani itseni ilman suojia voin kokea todellisen rakkauden ja onnen!

Kutsun teidät mukaan retriitille joka antaa suhteellenne ja teille tilaa olla sitä mitä pohjimmiltanne olette. Paljastakaa yhdessä sydämenne toisellenne turvallisessa ja teitä tukevassa ympäristössä. Kokekaa miten syvä viikonloppu on, kun annatte sille mahdollisuuden muuttaa sisäisiä uskomuksia itsestänne ja suhteestanne.

Retriitti on tantrinen. Tantra on rakkauden ja tietoisuuden tie, jossa sallimme kaiken meissä olevan. Emme yritä muuttaa mitään tai halua mennä mihinkään. Kaikki on sinussa jo valmiina. Tantra opettaa meitä hyväksymään kaiken meissä olevan ja näkemään sen kauneuden. Antautumaan ja nauttimaan, rakastamaan ja kuuntelemaan kehoa ja sallimaan kaikki tunteemme. Kaikki intiimit harjoitukset tehdään omassa tilassa. Retriitillä voitte kokea syvää yhteyttä ja intiimiyttä.

Viikonloppu tarjoaa rentoutumista, läheisyyttä ja kohtaamista upeassa ympäristössä Keski-Suomessa Wäärälässä. Saamme nauttia aisteja hivelevästä ja maukkaasta kasvisruoasta, saunan lämmöstä ja lämpimästä paljusta luonnon keskellä. Ympäristö antaa meille puitteet jossa antautuminen elämälle on askeleen verran helpompaa.

Aikataulu:

Aloitamme pe 27.9 klo 17.30 ja päätämme su 29.9 klo 16. Tarkempi aikataulu ilmoittautuneille lähempänä retriittiä.

Hinta:

Retriitin hinta on 275€/ henkilö 11.9 saakka, jonka jälkeen hinta on 299€/ henkilö. Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan ja porealtaan hemmottelulla. Liinavaatteet voit vuokrata Wäärälästä 15€/setti tai ottaa omat lakanat mukaan. Ota mukaasi myös joogamatto, viltti, tyyny/meditaatiotyyny, vesipullo, muistiinpanovälineet, villasukat, pyyhe ja hygieniatarvikkeet sekä vaatteita, joissa sinulla on hyvä olla ja pystyt myös liikkumaan. Vältämme retriitillä hajuvesiä ja muita voimakkaita tuoksuja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

info@nautinnollinennaiseus.fi tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.


14.-16.6.2019 NAUTINNOLLINEN NAISEUS -RETRIITTI WÄÄRÄLÄSSÄ


Kesäkuussa annamme itsemme antautua elämän syleilyyn Wäärälässä. Nautimme tämän Keski-Suomessa sijaitsevan upean paikan ainutlaatuisesta energiasta järven rannalla, luonnon vehreyden ympäröidessä meitä. Täällä sinusta pidetään hyvää huolta. Nautinnollinen Naiseus -retriitti on tantrinen, lempeä ja rohkaiseva. Retriitti antaa paljon mukaan vietävää elämääsi. Opit arvostamaan omaa kehoasi ja pitämään siitä juuri sellaisena kuin se on. Löydät avaimet omaan seksuaalienergiaasi, joka mahdollistaa uudenlaisen elinvoiman sinussa ja arjessasi. Uskallat vastaanottaa enemmän nautintoa, iloa, hellyyttä, huomiota ja rakkautta.
Viikonloppu sisältää lempeitä tantrisia harjoituksia, läsnäoloa, hemmottelua, Yinjoogaa ja meditaatiota. Saamme nauttia makuaisteja hivelevästä kasvisruoasta, saunan pehmeistä löylyistä, Väärä-järven vedessä uimisesta ja kesäillan kauneudesta porealtaassa.

Laskeudumme kiireettömään olemisen tilaan, joka antaa mahdollisuuden syvään nautintoon ja rakkaudelliseen kokemiseen kaikelle sille mitä sinussa on. Lähestymme itseämme ja kehoamme arvostaen ja rakastaen. Opimme huolehtimaan ja kunnioittamaan rajojamme. Retriitillä on aikaa huomioida sinua; kohdata lempeästi itseään ja toisia. Hemmotella kehoa ja mieltä. Vastaanottaa ja täyttyä, tuntea vapaasti ja kohdata kanssasisaria aidossa ja välittävässä ympäristössä. Tällä retriitillä elämän kauneus avautuu ja antautuu ulottuvillesi turvallisesti yhdessä toisten naisten kanssa.

Kaikki tämä tapahtuu kohtaamalla itsesi lempeäsi, hyväksyvästi ja tuetusti. Käytän ohjauksessa kehollisia, kokemuksellisia ja tantrisia menetelmiä. Tapani ohjata on läsnäoleva, herkkä, tarkkanäköinen ja ihmisyyttä vaaliva. Työskentely on sydäntä avaavaa, olemustasi rentouttavaa, tuettua ja itsetuntemustasi syventävää. Koet elämää ja nautintoa juuri sen verran, kuin uskallat itsestäsi antaa. Antautumalla elämälle, paljastaa elämä itsensä sinulle.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle nautinnolliselle matkalle juhlimaan naiseuttasi ja itse elämää!

Aikataulu: pe klo 16.00 – su klo 15.00

Hinta: 349€ 17.4. saakka, jonka jälkeen hinta on 379€.

Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan ja porealtaan hemmottelulla. Liinavaatteet voit vuokrata Wäärälästä 15€/setti tai ottaa omat lakanat mukaan. Ota mukaasi myös joogamatto, viltti, tyyny/meditaatiotyyny, vesipullo, muistiinpanovälineet, villasukat, pyyhe ja hygieniatarvikkeet sekä vaatteita, joissa sinulla on hyvä olla ja pystyt myös liikkumaan. Vältämme retriitillä hajuvesiä ja muita voimakkaita tuoksuja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: info@nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.