NAUTINNOLLINEN NAISEUS X NÄKYVÄKSI 1.-3.7.2022

Haluaisitko tulla näkyväksi naisena, oppia nauttimaan itsestäsi ja kehostasi? Tunnetko kaipuun lähemmäs todellista itseäsi? Olisiko nyt se hetki, kun antaisit itsellesi luvan tuntea tunteesi ja antautuisit elämän jatkuvasti avautuvalle kauneudelle? Haluatko vahvistaa yhteyttä sisäisyyteesi, sinussa olevaan valoon ja iloon? Olisiko aika kutsua esiin sisäinen jumalattaresi, tuntea sinussa oleva elinvoima ja sanoa KYLLÄ kaikelle sille, mitä olet pitänyt piilossa jo tovin? Kuuletko kutsun tulla yhteen muiden upeiden naisten kanssa ja kokea yhdessä jakamisen ja näkyväksi tulemisen voiman? 

Kutsumme Sinut mukaan kesän nautinnollisimmalle retriitille 1.-3.7.2022!

Nautinnollinen Naiseus x Näkyväksi -retriitti on tantrinen, lempeä ja rohkaiseva

Keskikesällä pidettävällä retriitillä saamme nauttia kesän hoitavasta ja ravitsevasta vihreydestä, joka avaa sydäntämme, tukee kasvuamme ja tasapainottaa olemustamme. Tällä retriitillä annamme itsemme antautua nauttimaan naiseudestamme.

TÄMÄ RETRIITTI ON SINULLE, JOS: 

 • Kaipaat laskeutumista kiireettömään olemisen tilaan ja haluat antaa itsellesi mahdollisuuden syvään nautintoon ja rakkaudelliseen kokemiseen
 • Haluat oppia lähestymään itseäsi ja kehoasi lempeydellä, arvostaen ja rakastaen
 • Haluat oppia kunnioittamaan ja huolehtimaan omista rajoistasi
 • Haluat vastaanottaa ja täyttyä, tuntea vapaasti ja kohdata kanssasisaria aidossa ja välittävässä ympäristössä
 • Haluat toteutua omana itsenäsi, olemalla sinä – keneltäkään lupaa kysymättä
 • Olet utelias avautumaan sinussa olevalle herkkyyden voimalle
 • Kuulet kutsun yhtyä mukaan elämän virtaavaan tanssiin ja haluat kasvaa kohti keskikesän kukoistusta
 • Olet halukas tulemaan NÄKYVÄKSI eheyttävän minikuvauksen keinoin

MITÄ TÄMÄ RETRIITTI ANTAA SINULLE: 

 • Tulet nähdyksi turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä
 • Pääset kokemaan näkyväksi tulemisen eheyttävän voiman
 • Opit arvostamaan omaa kehoasi ja pitämään siitä juuri sellaisena kuin se on
 • Löydät avaimet omaan seksuaalienergiaasi, joka mahdollistaa uudenlaisen elinvoiman kokemisen sinussa itsessäsi ja elämässäsi
 • Opit pitämään huolta rajoistasi ja sitä kautta luottamus itseesi, toisiin ja elämään kasvaa
 • Viikonlopun aikana saat harjoitella ottamaan vastaan enemmän nautintoa, iloa, hellyyttä, huomiota ja rakkautta
 • Retriitillä tehtävät harjoitukset tuovat iloa elämääsi vielä pitkään

RETRIITIN LUOVAT LUOJAT:

Mia Modig/ Nautinnollinen Naiseus

Mian lempeys, syvyys ja sydämellisyys puhuttelee ja osuu syvälle sielun sopukoihin asti. Intuitiivisuus, syvä viisaus ja olemisen kauneus inspiroi.  Mian tapa olla kannustaa elämään tätä ainutlaatuista elämän matkaa avoimesti tutkien, rehellisesti kohdaten ja omaa totuutta kuunnellen.

Päivi Vanhatalo/ Näkyväksi

Päivi kohtaa ihmisen sellaisella lämmöllä, herkkyydellä ja aitoudella joka koskettaa syvältä. Hän näkee elämän kauneuden ja ilmentää sitä elämässään tuoden sen myös toisten ulottuville. Hänen tapansa kokea elämää on ihmeellisen inspiroivaa.

MISTÄ RETRIITTI KOOSTUU?

Teemme yhteistä matkaa: 

 • lempeiden tantristen harjoitusten
 • läsnäolon
 • näkyväksi tulemisen
 • joogan
 • meditaatiotioiden
 • hemmottelun
 • itsetuntemustyöskentelyn monipuolisin keinoin

Kaikki tämä tapahtuu kohtaamalla itsesi lempeäsi, hyväksyvästi ja tuetusti. Retriitillä käytämme kehollisia, kokemuksellisia ja tantrisia menetelmiä. Ohjaus on läsnäolevaa, herkkää, tarkkanäköistä ja ihmisyyttä vaalivaa. Työskentely on sydäntä avaavaa, olemustasi rentouttavaa, tuettua ja itsetuntemustasi syventävää. Koet elämää ja nautintoa juuri sen verran, kuin uskallat itsestäsi antaa. Antautumalla elämälle, paljastaa elämä itsensä sinulle.

AJANKOHTA: 

Retriitti alkaa perjantaina 1.7. klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 3.7. klo 16.00.
Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille lähempänä retriittiä

PAIKKA: 

Pääsemme viettämään viikonloppua tunnelmalliseen Kinnulan vanhaan pappilaan, mikä sijaitsee rauhallisella paikalla idyllissä maalaiskylässä kauniisti mutkittelevan joen rannassa ja tarjoaa upeat puitteet retriitille. Kinnulaan on helppo saapua omalla autolla monesta suunnasta ja tarvittaessa paikalle järjestyy myös yhteiskyytejä.

Alla muutamia suuntaa-antavia välimatkoja retriittipaikkaan:

Jyväskylä – Kinnula 166 km
Seinäjoki – Kinnula 184 km
Kuopio – Kinnula 186 km
Oulu – Kinnula 233 km
Tampere – Kinnula 279 km

RETRIITIN HINTA: 

Retriitin hinta on 449€ 

Hinta sisältää: 
retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan ja saunan hemmottelulla. Hintaan sisältyy myös retriitillä toteutettava NÄKYVÄKSI -minikuvaus, joka perustuu Päivin luomaan Eheyttävän valokuvauksen metodiin. Tulet nähdyksi lempeän katseen edessä juuri sellaisena kuin olet.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle nautinnolliselle matkalle juhlimaan naiseuttasi ja itse elämää! 

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

mia@miamodig.com tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.

Palautteita retriiteiltä

Nautinnollinen Naiseus -retriitti antoi mahdollisuuden lempeässä ja turvallisessa ympäristössä herätellä aisteja, kuunnella kehoa, tunteita ja mieltä, sekä kokea <3 Opin paljon uutta ja sain herätellä omaa nautinnollista naiseuttani. Meissä naisissa on uskomaton, kaunis, voimakas ja herkkä sekä villi voima. Tämä kokemus sydämessä on ihana jatkaa taas matkaa ihmetellen ja nauttien <3

Kiitos <3

Eeva

Retriitti oli kaunis ja lempeä kokonaisuus, jossa oli koko matkan punainen lanka. Mian työskentely on läsnäolevaa, turvallista, suoraa ja rohkeaa. Retriittiläinen saa tarvittavan tuen matkansa ajan, eikä koe jäävänsä yksin asioidensa kanssa.

Retriitille oli varattu sopivasti lepoa, ohjelma ei ollut liian tiivis. Aikaa jäi myös itselle ja muille retriittiläisille. Tästä on hyvä jatkaa matkaa…

Niina

Kaikki toimi todella hyvin, erityisesti aikataulut tosi täsmälliset, mikä tuntui kivalle. Lempeä ja rakkaudellinen, mutta määrätietoinen ohjaustyyli.

Retriitin ohjelma oli monipuolista ja mentiin askel kerrallaan. Rajojen harjoitteleminen heti alkuun tuntui todella tärkeältä, sillä retriitillä oli sellaisiakin juttuja, jotka olisi ilman niiden korostamista tuntunut itsestä epämukavalta. Se, että tärkein on kuunnella itseä, tuli hyvin selväksi.

Mian asiakas

Lempeän johdattelevasti rakennettu kurssiaikataulu ja harjoitukset. Sopivan haastavia harjoituksia. Pidin tunnelmasta joka oli turvallinen ja lämmin ja juuri sen takia isoja asioita avautui. Kiitos jokaisesta pienestä ihanasta yksityiskohdasta. Erittäin hyvin suunniteltu retriitti. Kaunis kiitos lempeästä ohjaamisesta <3

Kiitos!

Elisa

Lempeästi rytmitetty, turvallisesti ja rohkeasti opastettu retriitti, joka sisältää monta yllätystä. Kokonaisvaltaista aistimista retriitin olosuhteet, tilat, ravinto mukaanlukien. Kaikkea ei tarvitsekaan tietää ennakkoon. Pidin myös yhteistyöstä avustajan, valokuvaajan ja keittiön hengettärien kanssa.

Leila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *