Syntymatkalla mukana

Mikä on syntymatka?

Syntymatka syntyi ohjauksesta syksyllä 2020. Hiljennyin kesän töiden ja retriittien jälkeen itseni äärelle Kainuun maisemissa ja minulle alettiin hiljaisuuden myötä antamaan selkeää ohjausta naisten henkisestä matkasta – Syntymatkasta, jonka saisin ohjattavakseni. Suurella kiitollisuudella olen ohjannut ensimmäistä ryhmää ja ollut niin kiitollinen rakkaista ja niin monella tavalla taitavista avustajistani ja ennenkaikkea ystävistäni tämän matkan aikana. Seuraavan syksyllä lokakuussa 2021 alkavan ryhmän kanssa avustajani Päivi ja Niina tuovat myös omaa osaamistaan enemmän näkyväksi. Jokainen matkalle lähtijä saa nauttia Päivin eheyttävästä ja läsnäolevasta valokuvauksesta. Päivi ohjaa myös joogaa retriiteillä.

Alla löydät lyhyen esittelyn Päivistä ja linkin hänen kotisivuilleen.

Päivi kertoo itsestään:

Olen Päivi Vanhatalo, itsetuntemustyöskentelyn ja eheyttävän valokuvauksen ammattilainen. Taustaltani olen sairaanhoitaja ja joogaopettaja. Ihmisten kanssa tehtävä työ on aina ollut lähellä sydäntäni. Oman sisäisen muutospolun myötä ensiarvoisen tärkeiksi teemoiksi työssäni ovat nousseet hyväksyvän kohtaamisen ja näkyväksi tulemisen teemat. Koen suurta intohimoa saadessani jakaa näkyväksi tulemisen lahjaa niin eheyttävän valokuvauksen kuin inhimillisen kohtaamisen kautta. Turvallisen tilan luominen ja salliva työote ovat työskentelyni kulmakivet.

Tervetuloa mukaan matkalle, lähemmäs Sinua itseäsi <3

Päivistä sanottua:

Päivi kohtaa ihmisen sellaisella lämmöllä, herkkyydellä ja aitoudella joka koskettaa syvältä. Hän näkee elämän kauneuden ja ilmentää sitä elämässään tuoden sen myös toisten ulottuville. Hänen tapansa kokea elämää on ihmeellisen inspiroivaa.

https://ihmisyydenäärellä.fi

Syntymatkalle osallistujat saavat myös vastaanottaa De-armouring -hoidon Niinan lempeässä koko kehoa kuuntelevassa hoidossa. Hoito tukee kauniisti työskentelyä ja purkaa kehoon kertyneitä tunteita, muistoja ja kokemuksia. Niinasta voit lukea lisää hänen verkkosivuiltaan johon löydät alta linkin.

Niina kertoo itsestään:

Olen sielu, lapsi, äiti, vaimo ja ystävä. Ennen kaikkea olen nainen. Tässä elämässä ja tässä kehossa.

Ihmisyys ja sen tutkiminen on ollut mukana matkallani jo hyvän aikaa. Ilman ihmisyyden tutkimista koen, että olisin vain kuori, jossa asuu joku joka ei tiedä kuka tai mikä hän oikein edes on. Olen kiinnostunut siitä mitä minussa ja muissa tapahtuu. Olen kiinnostunut muutoksesta, joka näkyy kun käännytään sisäänpäin – siitä mitä kaikkea voimmekin löytää, kun etsimme sisältä emmekä ulkoa.

Tapa elää kehosta ja sydämestä käsin on minulle ainut vaihtoehto. Antautua, sallia, eheytyä ja nauttia. Totta kai on myös tärkeää seikkailla ja leikkiä. Antaa elämän viedä ja olla läsnä sille mitä kussakin hetkessä on. Ei liikaa menneessä eikä tulevassa – vain läsnä sille mitä juuri nyt on.

Olen aina kokenut luonnon ja eläimet hyvin läheisiksi. Lapsuudessani sain viettää monet kesät mummolassa maatilalla Etelä-Karjalassa, mikä on varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että koen puhtaan ilman, metsät ja veden hyvin tärkeinä elementteinä omassa elämyksessäni. Karjalaiset sukujuureni ovat iso osa identiteettiäni. 

Olen työskennellyt vuosia kriisityön parissa. Olen myös tutustunut erilaisiin energiahoitamisen muotoihin. Shamanismi on lähellä sydäntäni sekä osa arkeani. Olen kiinnostunut siitä mitä ei ihmissilmällä voi nähdä. Olen tantrinen elämäntaidon valmentaja ja opiskelen de-armouring hoitamista.

Koen tärkeäksi työssäni kohdata lempeän läsnäolevasti ja auttaa asiakasta löytämään vastaukset itsestään. Luon turvallisen tilan jossa on helppo olla niiden asioiden kanssa mitä pintaan nousee.

Niinasta sanottua:

Niinassa yhdistyy kauniisti läsnäolo, lempeän luja tahto ja kyky olla sen kanssa, mitä on. Niina on elämän aito kokija ja näkijä. Hän ispiroi omalla olemisellaan pirskahtelevan elämänilon ja sallivan aistimisen maailmaan.

Mia kertoo itsestään:

Olen sisäinen seikkailija. Inspiroidun yhä uudelleen kaikesta siitä mitä me ihmisinä pidämme sisällämme. Mitä tämä maailma ja koko universumi pitää sisällään. Yhä uudelleen näen miten vähän ymmärrän ja kuinka paljon enemmän kaikki tämä pitää sisällään kuin rajallinen käsityskykyni yltää ymmärtämään. Olen valinnut kulkea tietä jossa antaudun ja suostun johdatukseen, opin ottamaan vastaan ja antamaan itsestäni ja itseni. Kuljen totuuden ja rakkauden tietä riisuen matkalla kaiken turhan.

Vastaan Syntymatkan ohjauksesta ja siitä tiedosta joka kauttani välittyy. Kaikki se ohjaus, jonka saan tulee kuitenkin minun lävitseni. Kokemukseni ja ymmärrykseni vaikuttavat siihen ja siitä syystä pyrin tekemään aktiivisesti jatkuvaa omaa työskentelyä ja laajentamaan niin ymmärrystäni kuin tietoisuuttanikin.

Olen henkinen opettaja, tantrinen elämäntaidon valmentaja, intuitiivinen energiahoitaja, Kalevalainen jäsenkorjaaja ja joogaopettaja. Työskentelytapani on voimakkaan intuitiivinen ja kehollisia menetelmiä käyttävä. Kehossamme on usein paljon tiedostamattomia voimavaroja, kapasiteettia olla haastavien tilanteiden kanssa ja syvää rauhaa. Laskeutuessamme kehoomme annamme itsellemme mahdollisuuden elää siitä rauhasta käsin, joka meillä on sisäsyntyisesti olemassa. Tapani työskennellä on lempeän määrätietoinen ja totuutta kohti kulkeva.

Paljastuessamme itsellemme alkaa maailmakin paljastaa itsensä meille.

Käytän ohjauksessa monia erilaisia menetelmiä, jotka kaikki antavat sinulle mahdollisuuden tulla lähemmäksi itseäsi, rakastaa perimmäistä totuutta itsessäsi ja sitä millaiseksi olet tähän elämään syntynyt. Sitä, kuka juuri nyt olet. Keholliset harjoitukset, meditaatiot, hengitys ja itsesi kohtaamisen harjoitukset antavat tilaa sille, että alat paljastua ensin itsellesi ja lopulta paljastaa itsesi myös maailmalle. Eläessämme elämää omana itsenämme se on lahja myös muille ja koko maailmalle. Se on myös oikeutemme ja tie siihen, että voit olla elävä, totuudellinen ja omassa voimassasi rauhasta ja rakkaudesta käsin. Täytyy olla totta ensin itselleen voidakseen kokea kuinka totuus on läsnä joka hetki. Hätä tai huoli vie meidät helposti kauemmaksi tästä hetkestä ja rauhasta. Totuudesta käsin näet, että rauha on läsnä kaiken aikaa, ympäristöstä riippumatta. Rakkaus on totuutta ja totuus on rakkaus.

Miasta sanottua:

Mian lempeys, syvyys ja sydämellisyys puhuttelee ja osuu syvälle sielun sopukoihin asti. Intuitiivisuus, syvä viisaus ja olemisen kauneus inspiroi.  Mian tapa olla kannustaa elämään tätä ainutlaatuista elämän matkaa avoimesti tutkien, rehellisesti kohdaten ja omaa totuutta kuunnellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *