Syntymatkalla mukana

Mia

Elina
Päivi

Mikä on syntymatka?

Syntymatka syntyi Mian ohjauksesta syksyllä 2020.

– Hiljennyin kesän töiden ja retriittien jälkeen itseni äärelle Kainuun maisemissa ja minulle alettiin hiljaisuuden myötä antamaan selkeää ohjausta naisten henkisestä matkasta – Syntymatkasta, jonka saisin ohjattavakseni. Suurella kiitollisuudella olen ohjannut kahta ensimmäistä ryhmää ja ollut niin kiitollinen rakkaista ja niin monella tavalla taitavista avustajistani ja ennenkaikkea ystävistäni tämän matkan aikana. Seuraavan syksyllä lokakuussa 2022 alkavan kolmannen ryhmän kanssa Päivi ja Christa tuovat myös omaa osaamistaan enemmän näkyväksi. Jokainen matkalle lähtijä saa nauttia Päivin eheyttävästä ja läsnäolevasta valokuvauksesta. Päivi ohjaa myös joogaa retriiteillä. Christa tuo mukanaan oman ymmärryksensä, osaamisensa, lämpönsä ja lempeytensä. Christan rehellisyys, vilpittömyys ja tapa kohdata toinen ihminen tukee osaltaan matkalla kulkijaa.

Alta löydät lyhyet esittelyt meistä kaikista.

Mia kertoo itsestään:

Olen sisäinen seikkailija. Inspiroidun yhä uudelleen kaikesta siitä mitä me ihmisinä pidämme sisällämme. Mitä tämä maailma ja koko universumi pitää sisällään. Yhä uudelleen näen miten vähän ymmärrän ja kuinka paljon enemmän kaikki tämä pitää sisällään kuin rajallinen käsityskykyni yltää ymmärtämään. Olen valinnut kulkea tietä jossa antaudun ja suostun johdatukseen, opin ottamaan vastaan ja antamaan itsestäni ja itseni. Kuljen totuuden ja rakkauden tietä riisuen matkalla kaiken turhan.

Vastaan Syntymatkan ohjauksesta ja siitä tiedosta joka kauttani välittyy. Kaikki se ohjaus, jonka saan tulee kuitenkin minun lävitseni. Kokemukseni ja ymmärrykseni vaikuttavat siihen ja siitä syystä pyrin tekemään aktiivisesti jatkuvaa omaa työskentelyä ja laajentamaan niin ymmärrystäni kuin tietoisuuttanikin.

Olen henkinen opettaja, tantrinen elämäntaidon valmentaja, intuitiivinen energiahoitaja, Kalevalainen jäsenkorjaaja ja joogaopettaja. Työskentelytapani on voimakkaan intuitiivinen ja kehollisia menetelmiä käyttävä. Kehossamme on usein paljon tiedostamattomia voimavaroja, kapasiteettia olla haastavien tilanteiden kanssa ja syvää rauhaa. Laskeutuessamme kehoomme annamme itsellemme mahdollisuuden elää siitä rauhasta käsin, joka meillä on sisäsyntyisesti olemassa. Tapani työskennellä on lempeän määrätietoinen ja totuutta kohti kulkeva.

Paljastuessamme itsellemme alkaa maailmakin paljastaa itsensä meille.

Käytän ohjauksessa monia erilaisia menetelmiä, jotka kaikki antavat sinulle mahdollisuuden tulla lähemmäksi itseäsi, rakastaa perimmäistä totuutta itsessäsi ja sitä millaiseksi olet tähän elämään syntynyt. Sitä, kuka juuri nyt olet. Keholliset harjoitukset, meditaatiot, hengitys ja itsesi kohtaamisen harjoitukset antavat tilaa sille, että alat paljastua ensin itsellesi ja lopulta paljastaa itsesi myös maailmalle. Eläessämme elämää omana itsenämme se on lahja myös muille ja koko maailmalle. Se on myös oikeutemme ja tie siihen, että voit olla elävä, totuudellinen ja omassa voimassasi rauhasta ja rakkaudesta käsin. Täytyy olla totta ensin itselleen voidakseen kokea kuinka totuus on läsnä joka hetki. Hätä tai huoli vie meidät helposti kauemmaksi tästä hetkestä ja rauhasta. Totuudesta käsin näet, että rauha on läsnä kaiken aikaa, ympäristöstä riippumatta. Rakkaus on totuutta ja totuus on rakkaus.

Miasta sanottua:

Mian lempeys, syvyys ja sydämellisyys puhuttelee ja osuu syvälle sielun sopukoihin asti. Intuitiivisuus, syvä viisaus ja olemisen kauneus inspiroi.  Mian tapa olla kannustaa elämään tätä ainutlaatuista elämän matkaa avoimesti tutkien, rehellisesti kohdaten ja omaa totuutta kuunnellen.

Päivi kertoo itsestään:

Olen Päivi Vanhatalo, itsetuntemustyöskentelyn ja eheyttävän valokuvauksen ammattilainen. Taustaltani olen sairaanhoitaja ja joogaopettaja. Ihmisten kanssa tehtävä työ on aina ollut lähellä sydäntäni. Oman sisäisen muutospolun myötä ensiarvoisen tärkeiksi teemoiksi työssäni ovat nousseet hyväksyvän kohtaamisen ja näkyväksi tulemisen teemat. Koen suurta intohimoa saadessani jakaa näkyväksi tulemisen lahjaa niin eheyttävän valokuvauksen kuin inhimillisen kohtaamisen kautta. Turvallisen tilan luominen ja salliva työote ovat työskentelyni kulmakivet.

Tervetuloa mukaan matkalle, lähemmäs Sinua itseäsi <3

Päivistä sanottua:

Päivi kohtaa ihmisen sellaisella lämmöllä, herkkyydellä ja aitoudella joka koskettaa syvältä. Hän näkee elämän kauneuden ja ilmentää sitä elämässään tuoden sen myös toisten ulottuville. Hänen tapansa kokea elämää on ihmeellisen inspiroivaa.

https://ihmisyydenäärellä.fi

Elina kertoo itsestään:

Elinasta sanottua:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *