Esittely

Olen Mia Modig, tantrinen elämäntaidonvalmentaja, henkinen ohjaaja ja intuitiivinen hoitaja. Olen intohimoisen kiinnostunut ravitsemuksen vaikutuksesta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitäjänä, ja perehtynyt siihen laajasti koko aikuisikäni. Hoitotyössäni hoidan asiakasta aina kokonaisvaltaisesti suomalaista mobilisaatiohoitoa käyttäen. Olen myös äiti kolmelle lapselle, nainen, ystävä, puoliso, elämää rakastava oman tien kulkija.

Haluan omalla työlläni tukea matkaasi täällä ihmisenä ja henkenä. Näyttää, että näkyvänä elämä on enemmän. Osoittaa, että pelkoon kiinnittyminen on usein turhaa ja vie paljon voimavaroja. Työskennellä lähelläsi, tarjoten sinulle välineitä elää omana itsenäsi, suurenmoisena, täydellisenä ja juuri sellaisena kuin olet. Tapani ohjata on läsnäoleva, herkkä, tarkkanäköinen ja ihmisyyttä vaaliva.

Olen kulkenut omaa matkaani kehotyöskentelyn, tantran, henkisen työskentelyn ja ravitsemuksen parissa. Ennen kaikkea olen kuitenkin oppinut elämällä. Matkallani on ollut paljon haasteita ja sitä kautta kapasiteettini kohdata ja kantaa asioita on kasvanut. Toivon voivani olla tukena sinun matkallasi sillä kokemuksella ja tiedolla, mitä olen saanut ja oppinut.

Olen opiskellut viestintää ja perusterveydenhuollon opintoja, työskennellyt asiantuntijatehtävissä ja myynnin parissa. Intohimoni löysin kehon ja mielen yhteydestä. Siitä kuinka uskomattoman paljon voimme vaikuttaa elämäämme ja korjata jo syntyneitä vaurioita luomalla elämämme uudelleen, sellaiseksi kun toivomme sen olevan.

Havahduin 34-vuotiaana siihen, että elämäni kulki suuntaan, jota en toivonut. Sairastin, olin väsynyt, kärsin aknesta, kroonisesta hermosärystä ja astmasta. Minulla oli lukuisia hengenvaarallisia allergioita, vain mainitakseni muutamia asioita siltä ajalta. En kokenut kulkevani sitä tietä mitä halusin ja päätin muuttaa suuntaa täysin. Suunnan muuttaminen muutti koko elämäni, parannuin monista allergioista, astmasta, aknesta, hermosärystä ja sain elämäni takaisin. Innostuksen, intohimon, luovuuden, intuition ja onnellisuuden! Näin konkreettisesti sen, että elämäni on omissa käsissäni. Luon joka hetki tulevaisuuttani ja voin valita millaista elämää elän. Elänkö kurjuudessa vai täyttymyksessä, voin valita itse.

Elämä johdattaa meitä aina siihen suuntaan, missä voimme toteuttaa potentiaaliamme parhaalla mahdollisella tavalla. Usein joudumme luopumaan jostain jo tutuksi käyneestä ja turvallisesta ennen kuin saamme astua siihen, mikä meitä kutsuu eniten. Haluan tuoda näkyväksi elämän kauneuden ja ihmeellisyyden oman työni kautta. Toivon voivani omalla työlläni auttaa myös toisia löytämään oman alkuperäisen voimansa ja elämän nautinnollisuuden. Avautumaan, laajentumaan ja antautumaan. Elämään elämää täytenä ja ihmeellisenä.

Olet sydämellisesti tervetullut nauttimaan matkasta kanssani.

Rakkaudella,

Mia