Yksilövalmennus

Valmennus on hyvä tapa kohdata itsessä olevia asioita silloin, kun on epävarma siitä, mitä elämältään toivoo. Se on hyvä tapa kohdata itsensä niin, että valmentaja on peilinä auttamassa katsomaan sinussa tapahtuvia asioita yhdessä kanssasi. Joskus olemme sokeita omalle tilanteellemme tai jäämme vangiksi omiin ajatusmalleihimme. Valmennus auttaa selkeyttämään asioita ja muuttaa ne konkreettisemmaksi. Se tuo uutta kulmaa nähdä tilanne ja auttaa löytämään sellaisia asioita itsestä joita ei siellä tiennyt olevankaan.

Tarjoan niin yksilö- kuin parivalmennustakin sekä yksittäisinä kertakäynteinä, että pidempinä paketteina.

YKSITTÄINEN VALMENNUSKERTA HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Kauttani voit saada apua myös yksittäiseen asiaan mikä osuu elämäsi polulle. Usein näemme asioiden ja itsemme todellisen potentiaalin, kun pysähdymme tarkastelemaan asiaa yhdessä toisen kanssa. Kokemuksellisessa valmennuksessa löydät sisältäsi vastaukset ja voit luottaa siihen, että valintasi on oma totuutesi. Usein koitamme perustella itsellemme valintoja niin perusteellisesti, että kadotamme yhteyden omaan viisauteemme. Autan sinua löytämään tämän sisäisen viisautesi ja löytämään vastauksen sitä kautta.

Hinta valmennukselle on 90€/60 min tai 120€/90 min.

Kaipaatko laajemmin apua johonkin elämäsi tilanteeseen tai tukea elämäntapamuutokseen? Oletko jo pidempään. miettinyt miten kohentaa omaa elämänlaatuasi ja terveyttäsi? Tie todelliseen terveyteen valmennuksessa voit kohdata itsesi ja haasteesi tuetusti yhdessä.

TIE TODELLISEEN TERVEYTEEN -VALMENNUS

Tarjoan pitkää kymmenen kerran valmennuspakettia henkiseen ravintovalmennukseen, jossa kehon puhdistumisen kautta avaudut tuntemaan ja kokemaan elämääsi syvemmin. Valmennus sisältää ravinto-ohjauksen lisäksi tunnetyöskentelyä, kehollisia menetelmiä, itsensä äärelle pysähtymistä ja rentoutumista. Kerron mielelläni lisää, jos kaipaat muutosta tai tietoa, miten voisit voida aidosti hyvin. Tie todelliseen terveyteen -valmennus ei ole kuuri, eikä sen tarkoitus ole muuttaa sinussa mitään. Valmennus tuo sinut itsesi äärelle kokemaan todellisen minuutesi puhtaampana ja energisempänä.

Valmennus on jaoteltu teemoihin, jotka syventävät matkaa kokemaan itsesi näköistä ja energistä elämää:

VALMENNUKSEN TEEMAT

 • Tavoitteet ja unelmat
 • Ravinto
 • Liikunta
 • Mieli ja tunteet
 • Rentoutuminen, palautuminen ja uni
 • Hiljentyminen ja oman äänen kuuleminen
 • Rakkaus ja ihmissuhteet
 • Myötätunto
 • Voimavarat
 • Elämän toteutuminen

Valmennuksen hinta on 1350€ tai 225€/kk. Valmennuksen kesto on 120 min/ kerta ja tapaamiset ovat noin kahden viikon välein tai sinun tarpeesi mukaan. Ole yhteydessä niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapa edetä.

Löydät alta pidemmän kuvauksen valmennuksesta.

TIE TODELLISEEN TERVEYTEEN -VALMENNUS

Tämä valmennus on pidempi valmennuskokonaisuus jossa annamme huomiota kokonaisvaltaisesti monelle tärkeällä osa-alueelle elämässäsi. Valmennus pitää sisällään kymmenen tapaamiskertaa jossa avaudut tuntemaan ja kokemaan elämääsi syvemmin. Valmeuus riisuu monia sellaisia malleja jotka eivät palvele hyvinvointiasi ja antaa paljon eväitä elää elämääsi täydemmin ja terveemmin.

Psyykkinen hyvinvointi edellyttää tervettä minuutta. Jotta kykenemme solmimaan terveitä ihmissuhteita, meillä täytyy olla koko joukko erilaisia taitoja, mm. ihmissuhdetaitoja ja  emotionaalisia taitoja. Voidaksemme elää hyvää elämää meillä on usein tarve kokea merkityksellisyyttä, yhteyttä toisiin ja ennenkaikkea itseemme. Tarvitsemme kokemuksen turvasta, siitä että meitä ymmärretään, rakastetaan ja arvostetaan. Kokemuksen siitä, että meitä kunnioitetaan omana itsenämme, tulemme kuulluksi ja saamme sekä vastaanottaa toisilta, että antaa itsestämme toisille jotain merkittävää. Psyykkisellä hyvinvoinnilla on valtava vaikutus myös fyysiseen terveyteemme, toki myös psyykkeen terveyteen. Ihminen joka kokee jatkuvasti turvattomuutta, hylätyksi tulemista tai halveksuntaa voi tuskin voida hyvin millään mittapuulla. Nämä ovat toki kärjistyksiä. Jollakin tavalla ne kuitenkin koskettavat useimpia meistä. Monet hylkäävät itsensä. Valitsevat toimia niin, että asettavat muut ihmiset etusijalle, työn etusijalle tai elämän mukavuudet etusijalle. Monet puhuvat itselleen arvostellen, kenties halveksuen. Eivät kehu, kiitä ja kannusta itseään, vaan kritisoivat. Ajattelevat, että olisi minun pitänyt tuokin tehdä paremmin, tai miten minä en tuota ymmärtänyt. Kokevat epäonnistumisen tunteita ajatellessaan epäonnistuneensa. Kokevat turvattomuutta alituisten syytösten keskellä jossa eivät täytä itselleen luotuja epärealistisia odotuksia itsestään ja elämästään. Moni pyrkii täyttämään ulkoisia odotuksia ja ei sen myötä salli itselleen onnellista, tervettä ja hyvää elämää.

Miten valmennus liittyy tähän? Valmennus antaa sinulle työkaluja muuttaa sisäistä puhettasi, ymmärrystä siihen, että sillä miten kohtelet itseäsi, on valtavan suuri vaikutus elämääsi ja kokemukseesi siitä. Valmennus osoittaa konkreettisesti sen ettet ole erillinen olento tietoisuudesta. Se mitä tapahtuu ympärilläsi, tapahtuu sinussakin. Se mitä tapahtuu sinussa, näkyy ympärilläsi. Jos sisälläsi on käsittelemätöntä vihaa, se heijastuu ympäristöösi ja ympäristöstäsi takaisin sinuun. Jos sinä et halua jakaa itsestäsi ja olla avoin, on todennäköistä, että kumppanisikaan ei halua tehdä niin. Kaikki mikä tapahtuu sinussa on osa elämää ja tietoisuutta missä elämme.

Tietoisuuden luonne ei ole millään tavalla abstrakti käsite. Se on täysin konkreettisesti havaittavaa ja havaitsemisessa voi kehittyä niin kuin missä tahansa muussakin asiassa. Lähtökohtaisesti useimmat meistä välttelevät, pakenevat ja suuntaavat huomionsa mielummin johonkin muualle. Sinä olet tietoisuus, osa laajempaa tietoisuutta. Tietoisuuden luonteen tutkiminen lähtee aina liikkeelle siitä, että alat havaita sen, mitä sinussa tapahtuu. Usein vuosien välttelyn jälkeen on haastavaa löytää siihen yksin konsteja. Todellinen vapaus syntyy tutkimalla tietoisuuden luonnetta tarkkaan. Enkä puhu nyt ajattelusta. Ajatukset ovat ohimenevä ilmiö tietoisuudessa. Ne eivät ole yhtäkuin sinä. Usein ne tulevat myös esteeksi itsenäiselle tutkimiselle. Kukaan ei lähtökohtaisesti ole opettanut meitä tutkimaan ja havainnoimaan olevaisuutta.

Miksi tämä sitten on tärkeää? Miten se liittyy hyvinvointiin ja terveyteen?
Siihen on monta vastausta. Tiedämme jo psykologisen tarkastelun pohjalta, että tietoisen läsnäolon harjoittaminen vaikuttaa terveyteemme positiivisesti. Sillä on vaikutusta vastustuskykyymme, mielentilaamme vähentämällä ahdistusta ja masentuneisuutta, verenpaineeseen, nukkumiseen, emotionaaliseen reaktiivisuuteen. Yksi näkökulma on se, että harjaannuttamalla tietoisuuden lukutaitoa ja henkisyyttä itsessään, vähenee meissä tunteista johtuva reaktiivinen toiminta. Moni tuskailee sitä, että vihan noustessa reagoi tunteeseen ennen kuin ehtii ajatella asiaa pidemmälle. Huutaa puolisolle tai lapsille, ostaa suklaata hetken mielitekoon tai ei kykene tekemään valintoja elämässään aikuisen tavalla. Joku ehkä ajattelee vain olevansa sellainen. Toki temperamenttityypit vaikuttavat siihen miten reagoimme, mutta emme ole yhtä kuin tunteemme tai reaktiomme. On valtava ero siinä annammeko tunteiden hallita elämäämme ja olemme niiden vankeja vai kykenemmekö tiedostamaan kokemuksemme arvottamatta sitä. Tiedämme, että tietoisuutta lisäävät harjoitteet lisäävät onnellisuuden kokemusta, parantavat fyysistä ja psyykkistä terveyttä, auttavat säätelemään käyttäytymistä, hallitsemaan negatiivisia ajatuksia, käsittämään kokemaamme uudelleen ja muuttamaan käsitystä itsestämme.

Me elämme illuusiossa itsestämme ja maailmasta. Osa haluaa tehdä näin. He kokevat, että kaikki on hyvin ja elämä sellaista mitä he toivovat. Iso osa kuitenkin kaipaa jotain syvempää. Jotain, joka antaa sisällön ja ravitsee. Uusi auto, etelänmatka, kaunis koti, hyvä työ, laadukkaat vaatteet, ulkoinen menestyminen, harrastukset, lapset, perhe, ystävät, herkullinen ruoka, kaikki ovat asioita joilla voimme koittaa täyttää itseämme. Sitä tunnetta, että jotain puuttuu. Tunteen vallatessa meidät mietimme mihin menisimme seuraavaksi, mitä voisimme ostaa tai kenet tavata. Käymme elokuvissa, konserteissa, kahvilla ja kuntosalilla. Uskottelemme itsellemme, että onnellinen elämä syntyy näistä asioista. Joku ehkä jopa loukkaantuu tästä ja kokee olevansa täysin onnellinen juuri näiden asioiden vuoksi. Hänelle sanoisin, että jokaisella on täysi oikeus kokea niin. Siinä ei ole mitään väärää tai huonoa. Meillä on vapaus tuntea ja kokea asiat sellaisina kuin ne koemme ja tunnemme. Tuon vain näkyväksi sen, että elämän luonne ei ole lähtökohtaisesti omistaminen, kiire, elämän täyttäminen erilaisilla tapahtumilla tai ihmisillä tai tiedon hankkiminen. Elämä alkaa paljastua vasta, kun pysähdymme sen äärelle. Hengitys kulkee vaikka en tekisi mitään. Kuka on se joka hengittää? Tietoisuus on olemassa riippumatta mistään. Se miltä asiat vaikuttavat, ei ole totuus. Vasta tutkiessa asioita lähempää ja tarkemmin alkaa totuus näyttäytyä.

Mihin valmennus perustuu? Miksi tulisin valmennukseen?

Valmennus riisuu esteitä onnellisuuden tieltä. Se on kuin avattaisiin verho, joka on estänyt sinua näkemästä kaiken sen hyvän elämässäsi. Rakkaus, ilo ja onnellisuus eivät lisäänny, koska mitään vajausta ei ole koskaan ollutkaan. On vain kaikki ne esteet mitä rakennamme siihen välille. Sama pätee terveyteen. Olemme kokonaisuus, ei ole mitään erillistä mieltä ja kehoa. Kaikki meissä oleva, lähtien kokemuksistamme ja ajatuksistamme, vaikuttaa kaikkeen meissä. Esimerkiksi vakavimmat allergiani paranivat, kun sain kiinni niiden henkisistä syistä. Reaktiot olivat täysin todellisia, eivät mitenkään kuviteltuja, anafylaktinen shokki seurasi vajaassa minuutissa. Kuitenkin kaiken ravitsemuksen korjaamisen ja fyysisen ja henkisen työskentelyn lisäksi ratkaisevaa oli ymmärrys siitä, mitä siinä todella tapahtuu. Kaikki toki vaikutti kaikkeen ja en missään tapauksessa lupaa parantaa sinun allergioitasi. Kerron vain oman kokemukseni siitä, että niin voi tehdä. Kukaan ei kuitenkaan voi koskaan tehdä mitään toisen puolesta. Voi vain olla tukemassa prosessia, antamassa välineet siihen ja auttaa toista näkemään niissä hetkissä, kun oma näkökyky on vielä kypsymässä. Haluan vielä korostaa sitä, että mikään näistä menetelmistä ei lupaa parantaa sinua. Minä en lupaa tehdä sitä. Se mitä tapahtuu on sen näkeminen mikä voi olla paranemisen tiellä. Sen näkeminen, että emme ole uhreja. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa elämäämme ja erityisesti siihen miten suhtaudumme siihen.

Valmennus on henkinen ravintovalmennus siksi, että ilman hyvää ravitsemusta, on äärimmäisen hankalaa tehdä mitään työskentelyä itsensä kanssa. Ruoka on tapa painaa alas asioita, tukkia meitä, harhauttaa mieltä, paeta, suojata, rankaista ja palkita. Siihen sisältyy paljon henkilökohtaista ja usein olemme hyvin herkkiä tunteissamme ruokaan liittyvissä asioissa. Ravitsemus kulkee valmennuksen ajan tukemassa työskentelyä. Suhtautumisesi ruokaan ja syömiseen saattaa muuttua. Samalla myös ravitsemus tukee kehosi hyvinvointia perustuen tulehdusta poistavaan ravitsemukseen. Matala-asteinen tulehdus vie voimia ja on tärkeää tarjota itselleen ravintoa, joka tukee parasta mahdollista hyvinvointiamme. Tämä ei ole dietti, ei kuuri, ei keto tai jotain joka kestää hetken. Opettelemme syömään ravintoa tavoilla jotka tukevat terveyttäsi ja henkistä työskentelyäsi.

Valmennukseen on mahdollista osallistua myös ilman ravitsemuksellista osuutta, mutta suosittelen sitä lämpimästi. On helpompaa nähdä itsessään tapahtuvia asioita, kun teemme konkreettisesti tilaa itseemme. Tämä tapahtuu toki myös harjoitusten kautta. Ravitsemus on yksi asia jota voimme hyödyntää halutessamme vaikuttaa elämäämme, kokemukseen itsestämme ja maailmasta.

Mitä valmemmus pitää sisällään?

Valmennus on aina henkilökohtainen. Siinä on tietty runko mitä sovelletaan jokaisen kanssa, mutta mitään samanlaista valmennusta jokaiselle ei ole. Tämä siksi, että olemme jokainen yksilöitä. Ymmärryksemme ja kokemuksemme maailmasta, itsestämme ja elämästä eroavat toisistaan. Elämämme, traumat, kokemukset ja kulma mistä asioita tarkastelemme ovat eri kuin jollakin toisella. Jonkun kohdalla on kontrollin purkaminen keskeisintä, toisen kohdalla on tärkeää löytää itsessä oleva energia ja oma potentiaali käyttöön, jollekin haasteena on masennus tai alavireisyys, kun toinen taas pyrkii suorittamaan elämää tavoitteiden kautta. Yksi toivoo parisuhdetta, toinen käy läpi eroa, vaikeita suhteita vanhempiin tai omiin lapsiinsa. Joku haluaa ensisijaisesti apua terveydellisiin haasteisiin. Kaikki nämä ovat ihmisyyteen liittyviä asioita. Ei ole olemassa mitään kaikille samaa hyvää elämää. On kuitenkin olemassa tiettyjä mekanismeja, lainalaisuuksia ja tietoisuuden olemuspuolia jotka näyttäytyvät laajemmassa mittakaavassa. Valmennus on käytännönläheinen, lisää ymmärrystä ennen kaikkea itsestäsi. Harjoitteiden, keskustelujen, opetuksen, itsesi havainnoimisen, tuen ja turvan kautta ymmärryksesi alkaa laajentua. Useimmat ovat jakaneet kokemuksen siitä, että valmennuksen myötä käydyn matkan jälkeen he kokevat itsensä eri ihmiseksi kuin alussa. Mitään sinussa ei muuteta, valmennus ei perustu siihen. Mikään sinussa ei ole huonoa tai vääränlaista. Valmennuksen myötä tulet ehkä tietoisemmaksi siitä kuka todella olet. Usein se näkyy myös siinä, että omat toiveet alkavat kirkastua ja on helpompi ymmärtää mistä käsin tekee valintoja. Tapa olla suhteessa muihin muuttuu aikuisemmaksi ja rakastavammaksi. Suhde itseen muuttuu ehyemmäksi. Oma olotila ei ole enää niin riippuvaista ulkoisista tekijöistä. Syyllistä ei haeta muista tai olosuhteista. Alamme kasvaa vastuuseen omasta elämästä ja päästämään irti ajatuksesta olla uhreja. Kukaan toinen ei voi vaikuttaa sinun elämääsi. Onneksi sinulla on siihen mahdollisuus.

Omaan valmentajana voimakkaan intuition varustettuna hyvin käytännöllisellä ja konkreettisella tavalla tuoda toiselle näkyväksi asioita, joiden havaitseminen yksin voi olla haasteellista. Löydät paljon vastauksia itsestäsi. Menetelmät mitä käytämme perustuvat psykologiaan, terapeuttisiin menetelmiin, vanhoihin perinteisiin, joogaan ja meditaatioon, muutamia mainitakseni. Valmennus ei ole yliluonnollista, eikä se perustu mihinkään uskonnolliseen. Henkinen valmennus tarkoittaa sitä, että annamme tilaa myös sille sisäsyntyiselle henkisyydelle, mikä meissä jokaisessa on. Se on sitä, että kaipaamme yhteyttä, kaipaamme kokea itsemme ja omat mahdollisuutemme, haluamme kuulua johonkin. Valmennus on kasvamista kohti todellista itseäsi.

Kokemuksia valmennuksesta

Tämän valmennuksen avulla olen saanut avaimia kehoni fyysisen ja henkisen puolen tervehtymiseen. Hämmästyksekseni minulta lähti 8 kg painoa pois. Olen saanut aivan uuden ajatusmallin ruoka-aineista, erityisesti hedelmäsokeria sisältävistä parjatuista hedelmistä, miten tärkeitä ravintoaineita ne sisältävät. Miten helppoa sulatettavaa ne ovat meille valmiiksi kypsennettynä. Ruoka-aineiden yhdistelystä keholle helpoimmin sulavalla tavalla. Ruokailun sallivuudesta ja nautinnosta, itsensä rakastamisesta. Olemme harjoitelleet liikkumista, rentoutumista, maadoittumista, intohimon etsimistä, elämästä nauttimista.

Tiedostan, että minulla on vielä pitkä matka terveeseen kehoon. Tällä hetkellä kehoni on terveempi ja tiedostan asioita ihan eri tasolla kuin tammikuussa. Tämä kaikki, mitä kehossani on tällä hetkellä on kasaantunut sinne reilussa 35 vuodessa. Ymmärrän, että sen kaiken tasapainottaminen vaatii aikaa, jopa vuosia. Tämä valmennus oli todella hyvä sysäys kaikelle sille, mitä haluan tehdä ja minkälainen haluan olla. Oman kokemukseni mukaan 10 kerran valmennus kahden viikon välein toteutettuna oli erittäin hyvässä syklissä menevä, tarpeeksi pitkä, jolloin sain itselleni rutiinit arkeen ja ymmärrystä syvemmin itsestäni ja haasteistani. Me olemme kokonaisuus. Tämän kokemuksen perusteella voin sanoa, että emme voi eritellä itsestämme osia, ruokailua ja liikuntaa, henkisyyttä ja uskomuksia vaan kaikki kulkevat käsikädessä kokonaisuutena. Juuri sen takia valmennuksen nimi on hyvin kuvaava sille, mihin tämä valmennus tähtää.

Voin todella lämmöllä suositella tätä valmennusta ihan kenelle tahansa. Mia on osaava, rohkea ja erittäin lempeä valmentaja, jonka kanssa olen kokenut olevani rakastettu ja arvostettu jokaisena hetkenä. Vaikka olen ihan muruina mennyt valmennukseen, olen saanut voimaantua ja rakentua ilman tuomintaa Mian jämäkän rakastavassa ymmärryksessä. Mia on vahva, omassa voimassaan oleva valmentaja, jolta löytyy varmasti kapasiteettia valmentaa haastaviakin tilanteita.

Elisa

Se miksi lähdin valmennukseen niin innoissani ja uskoin siihen, ja että siitä on mulle tosi paljon hyötyä on se, että sun kokemus ja taito riittää todella haastaviin, moninaisiin ongelmiin, monellakin elämän osa-alueella; ero, parisuhde, lapset, seksuaalisuus, väkivalta, ruoka.

Viisi kuukautta on tosi tiivis paketti, kahden viikon välein tapaamiset ja se ruokavalio siinä mukana, mutta se ei sido kuitenkaan liikaa. Ajat olivat tosi joustavat ja selkeät. Siinä piti pysyä sellaisessa moodissa ja kesto oli sopivan mittainen siihen, että oikeasti pääsee porautumaan asioihin ja se jää jatkumaan. Ruokavaliokin on sellainen, että se jää, jollekin tosin helpommin ja jollekin vaikeammin. Sulla on tosi laaja tietotaito siihen mikä vaikuttaa mihinkin ja miten. Ja jotenkin hirveän sellainen salliva ja rakastava suhtautuminen elämään ja asioihin ja kaikkeen. Mä olen mainostanut ja jakanut tästä ystäville sellaisena tosi tiiviinä pakettina siinä, että ne pääsisivät edes alkuun. Ja valmennus on edullinen, jos oikeasti mietitään, niin tosi edullinen ja sopi budjettiin tosi hyvin. Ihmisillä on aina näihin tämmöinen, että aa se maksaa niin paljon, mutta se on vähän mihin sen suhteuttaa ja he eivät ehkä ymmärrä mitä se pitää sisällään.

Ja oli aika jännä, että tulin monesti siihen valmennukseen vähän silleen iik, mä saan nyt tuomion, niin sitten se olikin vastakohta. Mä aloin tajuamaan, näkemään itseni ja missä mä elän ja miten mä ajattelen ja mikä on se mun ongelma jo sillä sun suhtautumisella asioihin. Ja sit oli tosi helppo olla sun läsnä, siinä ei tarvi olla mitään muuta mitä on ja siitä ei tule mitään sellaisia ärsytyksiä tai susta ei tule sellaisia heijasteita, mitä saattaa tulla monista ammattialan ihmisistä. Sä annat hyviä esimerkkejä sun omasta elämästä, mutta se ei tule sellaisella väärällä tavalla. Mä oon tosi kiitollinen ja onnellinen, että mä tulin siihen valmennukseen ja tekisi mieli vetää uusi valmennus läpi saadakseni siitä vielä enemmän irti, mutta uskon, että tässä kohtaa on ajankohtaista opitun sisäistäminen tänne arkeen.

Olen tosi eri kohdassa, yllätys oli se missä pisteessä mä olen nyt, kun katsoo siitä mistä mä lähdin. Mä olen tosi onnellinen ja kiitollinen. Ja toivoisin vaan paljon, että ihmiset saisi tästä tiedon. Minä kiitän, kumarran ja toivotan antoisaa työskentelyä haastavassa ammatissasi.

– Niina 

Tie todelliseen terveyteen – Henkinen ravintovalmennus

on kymmenen kerran valmennuspaketti, jossa kehon puhdistumisen kautta avaudut tuntemaan ja kokemaan elämääsi syvemmin. Valmennus sisältää ravinto-ohjausta, tunnetyöskentelyä, kehollisia menetelmiä, itsensä äärelle pysähtymistä, meditointia, joogaa ja rentoutumista. Tie todelliseen terveyteen -valmennus ei ole kuuri, eikä sen tarkoitus ole muuttaa sinussa mitään. Valmennus tuo sinut itsesi äärelle kokemaan todellisen minuutesi puhtaampana ja energisempänä.

Valmennus on jaoteltu teemoihin, jotka syventävät matkaa kokemaan itsesi näköistä ja energistä elämää:

VALMENNUKSEN TEEMAT

 • Tavoitteet ja unelmat
 • Ravinto
 • Liikunta
 • Mieli ja tunteet
 • Rentoutuminen, palautuminen ja uni
 • Hiljentyminen ja oman äänen kuuleminen
 • Rakkaus ja ihmissuhteet
 • Myötätunto
 • Voimavarat
 • Elämän toteutuminen

Valmennuksen hinta on 1350€ tai 225€/kk/6kk. Valmennuksen kesto on 120 min / kerta ja tapaamiset ovat noin kahden viikon välein tai sinun tarpeesi mukaan. Ole yhteydessä niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapa edetä. Kerron mielelläni lisää, jos kaipaat muutosta tai tietoa, miten voisit voida aidosti hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *