4.-6.9.2020 INTOHIMON ASKELEET ONNELLISEKSI -parisuhde retriitti

Kaipaamme syvää yhteyttä toiseen ihmiseen. Rakkautta, joka täyttäisi meidät. Onnea joka pakahduttaisi. Läheisyyttä ja jakamista, intohimoa, iloa ja leikkiä. Jotakuta joka ymmärtäisi meitä, osaisi lukea ajatuksiamme ja kehoamme, ja antaisi elämällemme merkityksen. Odotamme, että kumppanimme antaisi meille kaiken sen mitä tarvitsemme ja toivomme. Rakastuessamme näytti hetken siltä, että olemme löytäneet toisen puoliskon itsellemme ja kaikki on lopultakin hyvin.

Odotukset vievät meidät kauemmaksi elämästä. Saavat meidät levottomiksi, koska pyrimme koko ajan johonkin. Odotuksista käsin katsottuna koko elämä voi olla pyrkimistä johonkin muualle. Johonkin joka tekisi onnelliseksi tai täyttäisi meidät. Odotamme yhteistä matkaa tai että lapset kasvavat. Odotamme, että töitä olisi vähemmän tai kodin remontti olisi valmis. Odotamme aina jotain jonka jälkeen olisimme onnellisempia tai meillä on enemmän yhteistä aikaa.

Suhteessa usein odotamme, että kumppanimme tekisi meidät onnelliseksi. Saatamme toivoa, että toinen rauhoittaisi meitä tai antaisi meille toivomamme syvän rakkauden ja onnellisuuden kokemuksen. Kuitenkin suojaamme itseämme ja emme anna itseämme suhteelle. Pelko estää meitä antamasta itseämme, koska saatamme tulla satutetuiksi. Varomme särkymistä niin paljon, että alamme elää suojien takaa. Se on kuin yrittäisi uida haarniskassa; raskasta ja pohjaan päin vetävää. Kipu syntyy siitä, että ei uskalla päästää irti haarniskasta, mutta ei jaksaisi enää kantaa sitä yllään.

Intohimon Askeleet Onnelliseksi -parisuhde retriitti on hetki teille juuri nyt. Ei sitten joskus, kun sille ja toiselle olisi enemmän aikaa. Meillä on jokaisena hetkenä mahdollisuus elää onnellisena ja yhteydessä itseemme. Ellemme katso itseämme rehellisesti ja rakkaudella, emme voi myöskään kokea yhteyttä toiseen. Rakkaus on yhteyttä ja paljastamalla sydämesi voit kokea sen syvän voiman jota sisimpäsi kaipaa.

Rakkaus on se, mikä murskaa haarniskan, jota raahaamme mukanamme. Tapahtuu se mitä pohjimmiltamme kaipaammekin, vaikka mieli pelkää sitä niin paljon, murskaudumme. Oikeastaan haarniskamme murskautuu ja se minkä luulemme tuottavan kipua, onkin vain alastomuuteen tottumista. Ilman haarniskaa näet minut, etkä vain osaa minusta suojien takaa. Vasta silloin voimme kokea olevamme rakastettuja. Niin kauan, kun näen toisen rakastavan haarniskaani, en koe hänen rakastavan minua. Vasta antaessani itseni ilman suojia voin kokea todellisen rakkauden ja onnen!

Kutsun teidät mukaan retriitille joka antaa suhteellenne ja teille tilaa olla sitä mitä pohjimmiltanne olette. Paljastakaa yhdessä sydämenne toisellenne turvallisessa ja teitä tukevassa ympäristössä. Kokekaa miten syvä viikonloppu on, kun annatte sille mahdollisuuden muuttaa sisäisiä uskomuksia itsestänne ja suhteestanne.

Retriitti on tantrinen. Tantra on rakkauden ja tietoisuuden tie, jossa sallimme kaiken meissä olevan. Emme yritä muuttaa mitään tai halua mennä mihinkään. Kaikki on sinussa jo valmiina. Tantra opettaa meitä hyväksymään kaiken meissä olevan ja näkemään sen kauneuden. Antautumaan ja nauttimaan, rakastamaan ja kuuntelemaan kehoa ja sallimaan kaikki tunteemme. Kaikki intiimit harjoitukset tehdään omassa tilassa. Retriitillä voitte kokea syvää yhteyttä ja intiimiyttä.

Viikonloppu tarjoaa rentoutumista, läheisyyttä ja kohtaamista upeassa ympäristössä Keski-Suomessa Wäärälässä. Saamme nauttia aisteja hivelevästä ja maukkaasta kasvisruoasta, saunan lämmöstä ja lämpimästä paljusta luonnon keskellä. Ympäristö antaa meille puitteet jossa antautuminen elämälle on askeleen verran helpompaa.

Aikataulu:

Aloitamme pe 4.9. klo 17.30 ja päätämme su 6.9. klo 16. Tarkempi aikataulu ilmoittautuneille lähempänä retriittiä.

Hinta:

Retriitin hinta on 325€/ henkilö. Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan ja porealtaan hemmottelulla. Liinavaatteet voit vuokrata Wäärälästä 15€/setti tai ottaa omat lakanat mukaan. Ota mukaasi myös joogamatto, viltti, tyyny/meditaatiotyyny, vesipullo, muistiinpanovälineet, villasukat, pyyhe ja hygieniatarvikkeet sekä vaatteita, joissa sinulla on hyvä olla ja pystyt myös liikkumaan. Vältämme retriitillä hajuvesiä ja muita voimakkaita tuoksuja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

info@nautinnollinennaiseus.fi tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.

4 thoughts on “4.-6.9.2020 INTOHIMON ASKELEET ONNELLISEKSI -parisuhde retriitti

 1. voiko tulla omalla majoituksella matkailuautolla koska on kaksi koiraa jotka pitää ottaa mukaan.
  paljonko maksaa silloin

 2. Onko sinulla koulutus parisuhde terapiaan?

  Onko sinun omat pitkät suhteet toiminut näillä opeilla? Esim oletko naimisissa?

  1. Hei Marjo,
   ja kiitos kysymyksistäsi. Olen pitkässä parisuhteessa, jossa taivalta on kuljettu yhdessä lähes 12 vuotta. Omaan hyvin käytännönläheisen tavan työskennellä ja ajattelen, että voin jakaa toisille vain asioista, joita olen elänyt itsekin ja integroinut myös omaan elämääni. Meidän suhteemme toimii siis opeilla joita jaan parisuhdevalmennuksessa ja retriiteillä :).

   Olen Tantric Life Coach ja henkinen ohjaaja. Näkökulma parisuhde -retriitillä on tantrinen. Retriitti lisää puolisoiden välistä yhteyttä ja kykyä kommunoida sydämen tasolta. Minulla ei ole parisuhdeterapeutin koulutusta ja lähestymistapani on ohjata näkemään mitä tapahtuu pintaa syvemmällä. Oma kokemukseni on ettei parisuhteen hyvinvointia voi ratkaista pelkästään älyllisellä keskustelulla ja ongelmia ruotimalla. Lopulta jokainen kaipaa tulla nähdyksi, hyväksytyksi ja rakastetuksi, kokea yhteyttä kumppaniinsa. Siksi perinteinen terapia ei aina anna välineitä siihen mitä kaipaamme. Sillekin on kuitenkin paikkansa ja arvostan suuresti sitä tärkeää työtä mitä terapeutit tekevät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *