INTOHIMON ASKELEET ONNELLISEKSI -parisuhde retriitti 8.-10.12.2023

RETRIITTI VAHVISTAA YHTEYTTÄ JA KESKINÄISTÄ RAKKAUTTA

Kaipaamme syvää yhteyttä toiseen ihmiseen. Rakkautta, joka täyttäisi meidät. Onnea joka pakahduttaisi. Läheisyyttä ja jakamista, intohimoa, iloa ja leikkiä. Jotakuta joka ymmärtäisi meitä, osaisi lukea ajatuksiamme ja kehoamme, ja antaisi elämällemme merkityksen. Odotamme, että kumppanimme antaisi meille kaiken sen mitä tarvitsemme ja toivomme. Rakastuessamme näytti hetken siltä, että olemme löytäneet toisen puoliskon itsellemme ja kaikki on lopultakin hyvin.

Odotukset toisiamme kohtaan vievät meidät helposti etäämmälle toisistamme. Odotuksista käsin katsottuna koko elämä voi olla pyrkimistä johonkin muualle, johonkin joka tekisi onnelliseksi tai täyttäisi meidät. Odotamme yhteistä matkaa tai että lapset kasvavat. Odotamme, että töitä olisi vähemmän tai kodin remontti olisi valmis. Odotamme, että toinen huomioisi enemmän tai viettäisi aikaa enemmän kanssamme. Odotamme, että jokin muuttuisi ilman, että tosiasiassa teemme juurikaan sen eteen. Odotamme aina jotain jonka jälkeen uksomme, että olisimme onnellisempia tai meillä on enemmän yhteistä aikaa.

Suhteessa usein odotamme, että kumppanimme tekisi meidät onnelliseksi. Saatamme toivoa, että toinen antaisi meille toivomamme syvän rakkauden ja onnellisuuden kokemuksen. Kuitenkin monesti suojaamme itseämme ja emme anna itseämme suhteelle. Annamme vain pinnallisen osan jossa emme paljasta syvimpiä tuntojamme, pelkojamme, kaipauksiamme. Pelko estää meitä antamasta itseämme, koska saatamme tulla satutetuiksi. Varomme kenties haavoitetuksi tulemista niin paljon, että elämme tiedostamattamme suojien takaa. Se on kuin yrittäisi uida haarniskassa; raskasta ja pohjaan päin vetävää. Kipu syntyy siitä, että ei uskalla päästää irti haarniskasta, mutta ei jaksaisi enää kantaa sitä yllään.

KAIPAATTEKO ENEMMÄN LÄHEISYYTTÄ, YHTEISTÄ AIKAA JA YHTEYTTÄ?

Intohimon Askeleet Onnelliseksi -parisuhde retriitti on hetki teille juuri nyt. Ei sitten joskus, kun sille ja toiselle olisi enemmän aikaa. Meillä on jokaisena hetkenä mahdollisuus elää onnellisena ja yhteydessä itseemme. Ellemme katso itseämme rehellisesti ja rakkaudella, emme voi myöskään kokea yhteyttä toiseen. Rakkaus on yhteyttä ja paljastamalla sydämesi voit kokea sen syvän voiman jota sisimpäsi kaipaa.

Rakkaus on se, mikä murskaa haarniskan, jota raahaamme mukanamme. Tapahtuu se mitä pohjimmiltamme kaipaammekin, vaikka mieli pelkää sitä niin paljon, murskaudumme. Oikeastaan se on vain haarniskamme joka murskautuu ja se, minkä luulemme tuottavan kipua, onkin vain alastomuuteen tottumista. Toisen edessä seisomista paljaana ja haavoittuvaisena. Ilman haarniskaa näet minut, etkä vain osaa minusta suojien takaa. Vasta silloin voimme kokea olevamme rakastettuja. Niin kauan, kun näen toisen rakastavan haarniskaani, en koe hänen rakastavan minua. Vasta antaessani itseni ilman suojia voin kokea todellisen rakkauden ja onnen!

ASTU RAKKAUDEN JA TIETOISUUDEN TIELLE KUMPPANISI KANSSA

Kutsun teidät mukaan retriitille joka antaa suhteellenne ja teille tilaa olla sitä, mitä pohjimmiltanne olette. Paljastakaa yhdessä sydämenne toisellenne turvallisessa ja teitä tukevassa ympäristössä. Kokekaa miten syvä viikonloppu on, kun annatte sille mahdollisuuden muuttaa sisäisiä uskomuksia itsestänne ja suhteestanne.

Retriitti on tantrinen. Tantra on rakkauden ja tietoisuuden tie, jossa sallimme kaiken meissä olevan. Emme yritä muuttaa mitään tai halua mennä mihinkään. Kaikki on sinussa jo valmiina. Tantra opettaa meitä hyväksymään kaiken meissä olevan ja näkemään sen kauneuden. Antautumaan ja nauttimaan, rakastamaan ja kuuntelemaan kehoa ja sallimaan kaikki tunteemme. Kaikki intiimit harjoitukset tehdään omassa tilassa. Retriitillä voitte kokea syvää yhteyttä ja intiimiyttä.

Viikonloppu tarjoaa rentoutumista, läheisyyttä ja kohtaamista upeassa Vanhassa Pappilassa Kinnulassa. Saamme nauttia aisteja hivelevästä ja maukkaasta kasvisruoasta, saunan lämmöstä, jokimaisemasta idyllisessä maalaiskylässä. Ympäristö antaa meille puitteet jossa antautuminen elämälle on askeleen verran helpompaa.

SAATTE RETRIITISTÄ:

  • Käytännön työkaluja vahvistamaan keskinäistä yhteyttänne.
  • Rohkeutta olla se kuka olet ja ilmaista itseäsi avoimemmin toiselle.
  • Mahdollisuuden ymmärtää itseäsi ja toista paremmin.
  • Yhteistä aikaa upeassa ja idyllisessä ympäristössä.
  • Harjoituksia joita voitte tehdä yhdessä myöhemminkin.
  • Tietoisuutta havaita kuinka se, että asioita katsotaan toisesta kulmasta, muuttaa näkymän.
  • Mahdollisuuden avautua rakastamaan ja vastaanottamaan rakkautta enemmän.
  • Mahdollisuuden vastaanottaa läsnäolevaa kosketusta ja hellyyttä ihmiseltä jota rakastat.
  • Mahdollisuuden kokea enemmän intohimoa, iloa ja leikkisyyttä.

Aikataulu:

Aloitamme pe 8.12. klo 18.30 ja päätämme su 10.12. klo 16. Tarkempi aikataulu ilmoittautuneille lähempänä retriittiä.

Paikka:

Kinnulan vanha pappila sijaitsee rauhallisella paikalla idyllissä maalaiskylässä kauniisti mutkittelevan joen rannassa ja tarjoaa upeat puitteet retriitille. Kinnulaan on helppo saapua omalla autolla monesta suunnasta ja tarvittaessa paikalle järjestyy myös yhteiskyytejä.

Alla muutamia suuntaa-antavia välimatkoja retriittipaikkaan:

Jyväskylä – Kinnula 166 km

Seinäjoki – Kinnula 184 km

Kuopio – Kinnula 186 km

Oulu – Kinnula 233 km

Tampere – Kinnula 279 km

Hinta:

Retriitin hinta on 385€/ hlö. Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, aisteja hivelevän ruoan ja saunan lempeillä löylyillä. Virkistävä joki tarjoaa myös mahdollisuuden uimiseen ympäri vuoden.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

mia@miamodig.com tai 0443016207/ Mia

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.