Palvelut

VALMENNUS

Valmennus on hyvä tapa kohdata itsessä olevia asioita silloin, kun on epävarma siitä, mitä toivoo. Valmennus auttaa selkeyttämään asioita ja muuttaa ne konkreettisemmaksi.

Kaipaatko apua johonkin elämäsi tilanteeseen tai tukea elämäntapamuutokseen?

TIE TODELLISEEN TERVEYTEEN -VALMENNUS

Tarjoan pitkää kymmenen kerran valmennuspakettia henkiseen ravintovalmennukseen, jossa kehon puhdistumisen kautta avaudut tuntemaan ja kokemaan elämääsi syvemmin. Valmennus sisältää ravinto-ohjauksen lisäksi tunnetyöskentelyä, kehollisia menetelmiä, itsensä äärelle pysähtymistä ja rentoutumista. Kerron mielelläni lisää, jos kaipaat muutosta tai tietoa, miten voisit voida aidosti hyvin. Tie todelliseen terveyteen -valmennus ei ole kuuri, eikä sen tarkoitus ole muuttaa sinussa mitään. Valmennus tuo sinut itsesi äärelle kokemaan todellisen minuutesi puhtaampana ja energisempänä.

Valmennus on jaoteltu teemoihin, jotka syventävät matkaa kokemaan itsesi näköistä ja energistä elämää:

VALMENNUKSEN TEEMAT

  • Tavoitteet ja unelmat
  • Ravinto
  • Liikunta
  • Mieli ja tunteet
  • Rentoutuminen, palautuminen ja uni
  • Hiljentyminen ja oman äänen kuuleminen
  • Rakkaus ja ihmissuhteet
  • Myötätunto
  • Voimavarat
  • Elämän toteutuminen

Valmennuksen hinta on 1290€ tai 215€/kk. Valmennuksen kesto on 120 min/ kerta ja tapaamiset ovat noin kahden viikon välein tai sinun tarpeesi mukaan. Ole yhteydessä niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapa edetä.

YKSITTÄINEN VALMENNUSKERTA

Kauttani voit saada apua myös yksittäiseen asiaan mikä osuu elämäsi polulle. Usein näemme asioiden ja itsemme todellisen potentiaalin, kun pysähdymme tarkastelemaan asiaa yhdessä toisen kanssa. Kokemuksellisessa valmennuksessa löydät sisältäsi vastaukset ja voit luottaa siihen, että valintasi on oma totuutesi. Usein koitamme perustella itsellemme valintoja niin perusteellisesti, että kadotamme yhteyden omaan viisauteemme. Autan sinua löytämään tämän sisäisen viisautesi ja löytämään vastauksen sitä kautta.

Hinta valmennukselle on 90€/60 min tai 120€/90 min.

Halutessasi voit valita myös kolmen valmennuskerran paketin hintaan 450€. Valmennuksen kesto on silloin 2h/kerta.

Niin kuin vilja kasvaa ylöspäin, kasvamme mekin kohti aurinkoa antaessamme itsellemme luvan tulla ravituksi. Antaessamme valon koskettaa ja sateen puhdistaa koko olemuksemme. Nähdessämme kuinka kukoistamme, emme enää muista kuinka olemme voineet elää toisin.

HOIDOT

Hoidan fyysistä kehoa Kalevalaisella jäsenkorjauksella. Hoito on lempeää ja pehmeää mobilisaatiolla tapahtuvaa kehon tasapainotusta, joka auttaa kehoasi korjaamaan kehossa olevia virheasentoja. Hoidon hinta on 90€ /kerta. Aikaa hoidolle on hyvä varata noin 2-2,5 tuntia.

Mikäli kaipaat syvästi rentouttavaa ja tunnetaakoista vapauttavaa hoitoa tai nähdä mikä elämässäsi on jäänyt viemään energiaasi, on intuitiivinen kohtaaminen hyvä vaihtoehto. Käymme hoidon jälkeen hoidossa nousseita asiota läpi teekupposen äärellä. Hoidon hinta on 90€ /kerta. Aikaa kohtaamiselle on hyvä varata 90-120 min.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

PALAUTTEITA HOIDOSTA

“Olen täällä sulatellut hoitoa, voimakas kokemus kaikkinensa. Ihanaa tulla nähdyksi ja hoidetuksi tuollaisella lempeydellä ja rakkaudella. Kiitos niin paljon Mia.”