Palvelut

VALMENNUS

Valmennus on hyvä tapa kohdata itsessä olevia asioita silloin, kun on epävarma siitä, mitä toivoo. Valmennus auttaa selkeyttämään asioita ja muuttaa ne konkreettisemmaksi.

Kaipaatko apua johonkin elämäsi tilanteeseen tai tukea elämäntapamuutokseen?

TIE TODELLISEEN TERVEYTEEN -VALMENNUS

Tarjoan pitkää kymmenen kerran valmennuspakettia henkiseen ravintovalmennukseen, jossa kehon puhdistumisen kautta avaudut tuntemaan ja kokemaan elämääsi syvemmin. Valmennus sisältää ravinto-ohjauksen lisäksi tunnetyöskentelyä, kehollisia menetelmiä, itsensä äärelle pysähtymistä ja rentoutumista. Kerron mielelläni lisää, jos kaipaat muutosta tai tietoa, miten voisit voida aidosti hyvin. Tie todelliseen terveyteen -valmennus ei ole kuuri, eikä sen tarkoitus ole muuttaa sinussa mitään. Valmennus tuo sinut itsesi äärelle kokemaan todellisen minuutesi puhtaampana ja energisempänä.

Valmennus on jaoteltu teemoihin, jotka syventävät matkaa kokemaan itsesi näköistä ja energistä elämää:

VALMENNUKSEN TEEMAT

  • Tavoitteet ja unelmat
  • Ravinto
  • Liikunta
  • Mieli ja tunteet
  • Rentoutuminen ja uni
  • Hiljentyminen
  • Oman äänen kuuleminen
  • Ihmissuhteet ja kosketus
  • Elämän palo
  • Elämän toteutuminen

Valmennuksen hinta on 750€ tai 150€/kk. Valmennuksen kesto on noin viisi kuukautta tai sinun tarpeesi mukaan. Ole yhteydessä niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapa edetä.

YKSITTÄINEN VALMENNUSKERTA

Kauttani voit saada apua myös yksittäiseen asiaan mikä osuu elämäsi polulle. Usein näemme asioiden ja itsemme todellisen potentiaalin, kun pysähdymme tarkastelemaan asiaa yhdessä toisen kanssa. Kokemuksellisessa valmennuksessa löydät sisältäsi vastaukset ja voit luottaa siihen, että valintasi on oma totuutesi. Usein koitamme perustella itsellemme valintoja niin perusteellisesti, että kadotamme yhteyden omaan viisauteemme. Autan sinua löytämään tämän sisäisen viisautesi ja löytämään vastauksen sitä kautta.

Hinta valmennukselle on 75€ / kerta. Valmennuksen kesto on noin 90 min.

Niin kuin vilja kasvaa ylöspäin, kasvamme mekin kohti aurinkoa antaessamme itsellemme luvan tulla ravituksi. Antaessamme valon koskettaa ja sateen puhdistaa koko olemuksemme. Nähdessämme kuinka kukoistamme, emme enää muista kuinka olemme voineet elää toisin.

HOIDOT

Hoidan fyysistä kehoa suomalaisella mobilisaatiohoidolla, joka auttaa kehoasi korjaamaan kehossa olevia virheasentoja. Hoito on lempeää ja pehmeää mobilisaatiolla tapahtuvaa kehon tasapainotusta. Hoidon hinta on 75€ / kerta.

Mikäli kaipaat syvästi rentouttavaa ja tunnetaakoista vapauttavaa hoitoa tai nähdä mikä elämässäsi on jäänyt viemään energiaasi, on intuitiivinen kohtaaminen hyvä vaihtoehto. Käymme hoidon jälkeen hoidossa nousseita asiota läpi teekupposen äärellä. Hoidon hinta on 75€ / kerta.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

PALAUTTEITA HOIDOSTA

“Olen täällä sulatellut hoitoa, voimakas kokemus kaikkinensa. Ihanaa tulla nähdyksi ja hoidetuksi tuollaisella lempeydellä ja rakkaudella. Kiitos niin paljon Mia.”