Hoidot

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Mikäli kaipaat syvästi rentouttavaa ja tunnetaakoista vapauttavaa hoitoa tai nähdä mikä elämässäsi on jäänyt viemään energiaasi, on intuitiivinen energiahoito hyvä vaihtoehto. Hoito voi vapauttaa pelkoja, uskomuksia, vanhoja energiasiteitä ja ehdollistumia. Hoidosta voit saada lisää voimavaroja ja se antaa uutta näkökulmaa. Hoito helpottaa kehollisia oireita ja kipuja, auttaa mielen jännityksiin ja tukee haastavassa elämäntilanteessa.

Hoidossa saat levätä ja rentoutua viltin alla. Hoito vapauttaa raskasta energiaa ja tukee koko kehon paranemisprosessia. Kehosta voidaan vapauttaa vanhoja traumoja, onnettomuuksien jälkitiloja, se edesauttaa leikkauksista toipumista, puhdistaa tunteiden tukoksia ja parantaa koko kehon energian virtausta. Energiahoidon jälkeen olo on usein tilavampi, avoimempi ja selkeämpi.

Energiahoito lisää ymmärrystä itsestäsi, puhdistaa, vapauttaa ja laajentaa, sekä tukee kasvumatkaasi ihmisenä. Luen hoidossa kehoosi tallentunutta informaatiota. Universumi missä elämme on täynnä informaatiota ja meihin jää informaatiota kaikesta eletystä ja koetusta. Kehomme tallentaa ja varastoi tapahtumia ja tunteita. Osa näistä voi jäädä tukkimaan järjestelmäämme. Tämä voi tuntua yliluonnolliselta tai ihmeelliseltä, mutta todellisuudessa kyse on lainalaisuuksista. Kaikki täällä on energiaa, aine kuten esine on jähmeää energiaa, maapallolla on sähkömagneettinen kenttä, painovoimakenttä ja ydinvoimakenttä. Kehossa energia taas on hyvin hienojakoista. On totta, että kaikki eivät osaa lukea sitä, mutta se ei muuta sitä totuutta, että näin on. Aurinko on energiaa, tuuli on energiaa. Kun metsässä tuuli kaataa puun, mutta kukaan ei näe sitä, on puu silti kaatunut.

Saadessasi puhelun kännykkääsi et näe radioaaltoja, silti puhelu tulee perille. Katsoessasi televisiota näet kuvan, mutta et sitä kuinka se syntyy. Nykyisin tiede ymmärtää asioita joita olisi aikaisemmin pidetty vähintäänkin noituutena. Voimme harjaannuttaa kykyämme lukea todellisuutta, kehoa, kokonaisuutta kaikesta siitä mistä koostumme. Intuitiivisessa energiahoidossa näkyväksi nousee se minkä on tarpeen nousta sillä hetkellä. Hoito tukee myös koko energiajärjestelmääsi ja fyysistä hyvinvointiasi.

Syy miksi avaan tätä on hälventää pelkoa. Usein tuntematon ja itselle vieras pelottaa. On helpompaa nimetä joku yliluonnolliseksi ja oudoksi, kun tutkia avoimesti sitä, voisiko tämä olla kuitenkin avuksi. Monissa maissa valtio tukee täydentävien hoitojen käyttöä. Kyse ei ole siitä, että sillä pyrittäisiin korvaamaan lääketieteellinen hoito, vaan siitä miten voimme vaikka tukea ihmistä keskellä näitä hoitoja. Energiahoito tukee terveyttä luonnollisella tavalla. Energiahoidon jälkeen monet kokevat olonsa onnellisemmaksi, rauhallisemmaksi ja rentoutuneeksi. Osa kokee olonsa hyvin energisiksi.

Hoidon jälkeen käymme vielä yhdessä läpi hoidossa nousseita asioita teekupposen äärellä. Saat rauhoittua ja rentoutua vielä hetkisen ennen kotiin lähtöä. Hoidon jälkeen on hyvä jättää itselleen aikaa kuulostella oloa ja levätä.

Hoidon hinta on 90€ / kerta. Aikaa kohtaamiselle on hyvä varata 90 min.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

PALAUTTEITA HOIDOSTA

“Olen täällä sulatellut hoitoa, voimakas kokemus kaikkinensa. Ihanaa tulla nähdyksi ja hoidetuksi tuollaisella lempeydellä ja rakkaudella. Kiitos niin paljon Mia.”Edut

SYVÄRENTOUTTAVA ENERGIAHOITO ÄÄNIMALJAHOIDOLLA

Syvärentouttava energiahoito antaa mahdollisuuden tyhjentää olemuksen kaikesta turhasta. Laskeutua syvemmin olemisen tilaan ja antaa äänimaljojen myötävärähtelyn ja lempeän energiahoidon kautta kehon resetoitua. Silloin, kun kannamme vaikkapa henkistä kuormaa pitkiä aikoja, koemme stressiä tai mielemme täyttyy helposti kaikesta mistä pitäisi huolehtia, alkaa myös kehomme helposti kuormittua. Kehon ja mielen vuoropuhelu pitää yllä tilannetta jossa kehon kireydet lisäävät mielen kireyttä ja toisinpäin. Toisinaan kuormitumme surusta tai käsittelemättömästä vihan tunteesta. Vahvat, joskus tiedostamattomatkin tunteet asuttavat itseään syvemmälle kehoon ja emme ehkä edes tiedä mikä olemustamme kuormittaa. Saatamme vain havaita olon raskaaksi ja jotenkin tunkkaiseksi.

Hoidossa voit antaa kireyden hellittää. Keskittyä vain vastaanottamiseen ja koko olemuksesi keventymiseen. Tässä hoidossa pääpaino on palauttaa keho tilaan jossa mieli ei enää pyri ohjailemaan kokonaisuutta. Hoito antaa olemuksellesi mahdollisuuden syvärentoutumiseen ja harmonisoi koko olemustasi. Voit huomata tämän olossasi heti hoidon jälkeen. Hoito tukee syvempää unenlaatua ja rauhoittuneen olemuksen kautta parempaa terveyttä.

Äänimaljojen vaikutus helpottaa vaikeista asioista irtipäästämistä, parantaa kosketustamme kehoon ja sen voimavaroihin, vaikuttaen positiivisesti kehonkuvaamme ja perusluottamukseen. Äänimaljat voivat vaikuttaa itseluottamukseen, luovuuden virtaamiseen ja uudistavat kehoa ja mieltä.

Hoito sisältää alkukeskustelun, hoidon ja hoidon jälkeen yhteisen keskustelun hoidosta.

Hoidon hinta on 120€ / 120 min.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

TIIBETTILÄINEN ÄÄNIMALJAHOITO

Tiibettiläinen äänimaljahoito on hyvin syvästi rentouttavaa ja hoitaa lempeällä tavalla niin kehoa kuin mieltäkin. Hoito auttaa saavuttamaan tasapainon ja syvärentouttaa koko olemusta. Hoito on ihana silloin kun kaipaat rauhoittumista ja rentoutumista. Äänimaljat rauhoittavat hermostoa ja laskevat aivosähkökäyrän toiminnalliselta betatasolta alfatasolle. Tiibettiläisen äänimaljahoidon vaikutus perustuu myötävärähtelyyn eli resonanssiin ja ääniaaltoihin. Hoidon on havaittu laskevan verenpainetta ja sydämen lyöntitaajuutta, laskevan stressihormonitasoa, syventävän hengitystä, tehostavan nestekiertoa, avaavan kehossa olevia tukoksia ja kireyksiä sekä tuovan lisää levollisuutta ja harmoniaa. Hoidon jälkeen olo on autuas ja levännyt.

Äänimaljat hoitavat ihmistä kokonaisuutena. Hoidosta voi olla apua kivun lievityksessä, verenkierron parantamisessa ja tunnon palauttamisessa tunnottomiin kehonosiin. Tutkimuksessa on todettu sen myös irroittavan limaa keuhkoputkissa ja auttavan syvähengityksen löytämisessä. Hoidosta on apua myös stressin hallinnassa.

Hoidon hinta on 75€ ja sille on hyvä varata aikaa 75 min.

Voit yhdistää Tiibettiläisen äänimaljahoidon Raindrop -hoitoon, jolloin hoitoon on hyvä varata aikaa n. 90-100 min. Hoidon hinta on silloin 100€.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

RAINDROP -HOITO

Raindrop -hoito tehdään Young Livingin korkealaatuisilla terapeuttisilla eteerisillä öljyillä. Hoidossa käytetään Lakota-intiaanien perinteistä hoitomuotoa yhdistettynä muinaiseen tiibettiläiseen Vitaflex-tekniikkaan. Kokemus on rentouttava, uudistava ja tukee asiakkaan terveyttä. Hoidon nimi on syntynyt siitä, että öljyt pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista eteeristä öljyä ja hierotaan tyynnyttävää ja lämmittävää hierontaöljyä. Hoidossa käytetyt öljyt ovat:

 • Oregano
 • Timjami
 • Basilika
 • Sypressi
 • Meirami
 • Talvikki
 • Piparminttu
 • Valor öljy sekoitus
 • Aroma Siez
 • Ortho Ease

Hoito on voimakkaasti puhdistava, kehoa jokaisen solun kautta tasapainottava ja kehoa harmonisoiva.

Hoidon hinta on 75€ / 75 min.

Voit yhdistää Raindrop -hoidon Tiibettiläiseen äänimaljahoitoon jolloin hoitoon on hyvä varata aikaa n. 90-100 min. Hoidon hinta on silloin 100€.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus on pehmeä mobilisaatiohoito jossa pyritään palauttamaan kehon koko tukirakenteen kineesteettiset ketjut tasapainoon. Hoidossa käsitellään koko tukirakenne jalkapohjista aina päälakeen saakka löysäten kireyksiä ja korjaten kehoon syntyneitä virheasentoja. Hoidossa luetaan kehosta vaivan aiheuttajaa ja itse hoito on kivutonta ja kehon kudosten ehdoilla tapahtuvaa. Hoidossa palautetaan kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan ja vapautetaan lihasten ja sidekudosten liikkuvuus asiakkaan kehon liikerajoituksia hyödyntäen. Hoitokertoja tarvitaan useimmiten yhdestä viiteen kertaan.

Hoidon hinta on 90€ ja aikaa hoidolle on hyvä varata 120-150 min.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Huomioithan, että varaukset ovat sitovia. Harkitsethan siis rauhassa, kun haluat ostaa mitä tahansa palveluitani. Äkillisen sairastumisen sattuessa voit peruuttaa aikasi hoitopäivänäsi viimeistään ennen hoidon alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan hoidon hinta kokonaisuudessaan.

Mikäli estyt jostain muusta syystä tulemasta hoitoon, ilmoitathan siitä vähintään 48 tuntia aikaisemmin, niin saan ajan jaettua eteenpäin jollekin toiselle aikaa odottavalle.

Joidenkin erikseen mainittujen tapahtumien tai palveluiden kohdalla peruutus ei ole mahdollinen. Tämä mainitaan aina erikseen palvelun kohdalla, eikä koske hoitoja. Voit tällöinkin aina myydä tai lahjoittaa paikkasi eteenpäin jollekin toiselle. (Tämä ei koske astrologisen kartan lukua, jossa pohjatyöt on jo tehty sinua varten.)

Varatessasi hoidon tai palvelun sitoudut voimassaoleviin varaus-ja peruutusehtoihin.

2 thoughts on “Hoidot

  1. Hei Nina,
   ja kiitos viestistäsi. Syntymatkan hinta on 3585€. Hinta sisältää yhdeksän retriittiä, joista yksi on pidempi lapin retriitti ja kahdeksan viikonlopun mittaisia retriittejä, eheyttävän ja hyvin voimallisen näkyväksi valokuvauksen, astrologisen kartan luennan, välimateriaalit ja tehtävät retriittien välille ja tuen koko matkan ajaksi.

   Syntymatkan laskutus tapahtuu kuukausittain ja hinta on 239€/kk lokakuusta 2023 joulukuuhun 2024. Maksuvaihtoehtoihin on mahdollista valita myös pidempi maksuaikataulu jolloin hinta on 179,25€/kk toukokuuhun 2025. Halutessaan Syntymatkan voi maksaa myös 1, 2 tai 4 erässä.

   Keskustelen mielelläni Syntymatkasta kanssasi, jos matka kutsuu sinua <3

   Lämmöllä Mia Modig

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *