Intuitiivinen energiahoito

Mikäli kaipaat syvästi rentouttavaa ja tunnetaakoista vapauttavaa hoitoa tai nähdä mikä elämässäsi on jäänyt viemään energiaasi, on intuitiivinen energiahoito hyvä vaihtoehto. Hoito voi vapauttaa pelkoja, uskomuksia, vanhoja energiasiteitä ja ehdollistumia. Hoidosta voit saada lisää voimavaroja ja se antaa uutta näkökulmaa. Hoito helpottaa kehollisia oireita ja kipuja, auttaa mielen jännityksiin ja tukee haastavassa elämäntilanteessa.

Hoidossa saat levätä ja rentoutua viltin alla. Hoito vapauttaa raskasta energiaa ja tukee koko kehon paranemisprosessia. Kehosta voidaan vapauttaa vanhoja traumoja, onnettomuuksien jälkitiloja, se edesauttaa leikkauksista toipumista, puhdistaa tunteiden tukoksia ja parantaa koko kehon energian virtausta. Energiahoidon jälkeen olo on usein tilavampi, avoimempi ja selkeämpi.

Energiahoito lisää ymmärrystä itsestäsi, puhdistaa, vapauttaa ja laajentaa, sekä tukee kasvumatkaasi ihmisenä. Luen hoidossa kehoosi tallentunutta informaatiota. Universumi missä elämme on täynnä informaatiota ja meihin jää informaatiota kaikesta eletystä ja koetusta. Kehomme tallentaa ja varastoi tapahtumia ja tunteita. Osa näistä voi jäädä tukkimaan järjestelmäämme. Tämä voi tuntua yliluonnolliselta tai ihmeelliseltä, mutta todellisuudessa kyse on lainalaisuuksista. Kaikki täällä on energiaa, aine kuten esine on jähmeää energiaa, maapallolla on sähkömagneettinen kenttä, painovoimakenttä ja ydinvoimakenttä. Kehossa energia taas on hyvin hienojakoista. On totta, että kaikki eivät osaa lukea sitä, mutta se ei muuta sitä totuutta, että näin on. Aurinko on energiaa, tuuli on energiaa. Kun metsässä tuuli kaataa puun, mutta kukaan ei näe sitä, on puu silti kaatunut.

Saadessasi puhelun kännykkääsi et näe radioaaltoja, silti puhelu tulee perille. Katsoessasi televisiota näet kuvan, mutta et sitä kuinka se syntyy. Nykyisin tiede ymmärtää asioita joita olisi aikaisemmin pidetty vähintäänkin noituutena. Voimme harjaannuttaa kykyämme lukea todellisuutta, kehoa, kokonaisuutta kaikesta siitä mistä koostumme. Intuitiivisessa energiahoidossa näkyväksi nousee se minkä on tarpeen nousta sillä hetkellä. Hoito tukee myös koko energiajärjestelmääsi ja fyysistä hyvinvointiasi.

Syy miksi avaan tätä on hälventää pelkoa. Usein tuntematon ja itselle vieras pelottaa. On helpompaa nimetä joku yliluonnolliseksi ja oudoksi, kun tutkia avoimesti sitä, voisiko tämä olla kuitenkin avuksi. Monissa maissa valtio tukee täydentävien hoitojen käyttöä. Kyse ei ole siitä, että sillä pyrittäisiin korvaamaan lääketieteellinen hoito, vaan siitä miten voimme vaikka tukea ihmistä keskellä näitä hoitoja. Energiahoito tukee terveyttä luonnollisella tavalla. Energiahoidon jälkeen monet kokevat olonsa onnellisemmaksi, rauhallisemmaksi ja rentoutuneeksi. Osa kokee olonsa hyvin energisiksi.

Hoidon jälkeen käymme vielä yhdessä läpi hoidossa nousseita asioita teekupposen äärellä. Saat rauhoittua ja rentoutua vielä hetkisen ennen kotiin lähtöä. Hoidon jälkeen on hyvä jättää itselleen aikaa kuulostella oloa ja levätä.

Hoidon hinta on 90€ / kerta. Aikaa kohtaamiselle on hyvä varata 90-120 min.

Kysy lisää hoidoista tai varaa aika 0443016207 / Mia.

PALAUTTEITA HOIDOSTA

“Olen täällä sulatellut hoitoa, voimakas kokemus kaikkinensa. Ihanaa tulla nähdyksi ja hoidetuksi tuollaisella lempeydellä ja rakkaudella. Kiitos niin paljon Mia.”Edut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *