Syntymatkan retrittipaikka

Saamme viettää seitsemän Syntymatkan retriiteistä kauniissa vanhassa pappilassa Kinnulassa. Pappila sijaitsee rauhallisella paikalla idyllisessä maalaiskylässä kauniisti mutkittelevan joen rannassa. Koko pappila on remontoitu upeasti ja pihasta löytyy tunnelmallinen vanhasta riihestä tehty sauna. Saunan mustuneet hirret ja saunatuvan laidoilla kulkevat orret kertovat tarinaa vuosikymmenten takaa. Terassilta löytyvät pitkospuut kauniille rantaterassille, josta pääset laskeutumaan joenvarren laiturilta pulahtamaan hitaasti virtaavaan jokeen uimaan.

Vanha pappila tarjoaa upeat puitteet retriitille ja sen pitkä historia tuo kauniisti tukensa työskentelylle. Kinnulaan on helppo saapua omalla autolla monesta suunnasta ja tarvittaessa paikalle järjestyy myös yhteiskyytejä.

Alla muutamia suuntaa-antavia välimatkoja retriittipaikkaan:

Jyväskylä – Kinnula 166 km

Seinäjoki – Kinnula 184 km

Kuopio – Kinnula 186 km

Vaasa – Kinnula 215 km

Oulu – Kinnula 233 km

Tampere – Kinnula 279 km

Vanhassa pappilassa voit nauttia ympäristön rauhasta ja kauneudesta antaen tämän yli 100-vuotiaan helmen ja upean paikan hemmotella sinua retriittien aikana.

Pappilan pihasta löytyy vanha hirsiaitta, jossa voi nauttia makoisista unista läpimänä vuodenaikana. Retriittipaikkaa ympäröi kaksi järveä ja Salamajärven kansallispuisto löytyy lyhyen ajomatkan päästä (16 km).

Retriitin jälkeen on pappilaan mahdollista jäädä vielä hiljentymään ja rauhoittumaan sunnuntain ja maanantain väliseksi yöksi. Tämän yön kustannus on 35€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *