1.-3.7.2022 NAUTINNOLLINEN NAISEUS -RETRIITTI


Nautinnollinen Naiseus -retriitti kutsuu meitä laskeutumaan pehmeään, syleilevään, hellivään nautintoon. Keskikesän värien kirjo ympärillämme tuo meidät ilon, intohimon, elinvoiman ja seksuaalisuuden äärelle. Saamme nauttia vihreydestä joka avaa sydäntämme, tukee kasvuamme ja tasapainottaa olemustamme. Tällä retriitillä annamme itsemme antautua nauttimaan naiseudestamme.

Nautinnollinen Naiseus -retriitti on tantrinen, lempeä ja rohkaiseva. Retriitti antaa paljon mukaan vietävää elämääsi. Opit arvostamaan omaa kehoasi ja pitämään siitä juuri sellaisena kuin se on. Löydät avaimet omaan seksuaalienergiaasi, joka mahdollistaa uudenlaisen elinvoiman sinussa ja arjessasi. Opit pitämään huolta rajoistasi ja sitä kautta luottamuksesi itseesi, toisiin ja elämään voi kasvaa. Uskallat vastaanottaa enemmän nautintoa, iloa, hellyyttä, huomiota ja rakkautta.

Viikonloppu sisältää lempeitä tantrisia harjoituksia, läsnäoloa, hemmottelua, joogaa ja meditaatiota. Laskeudumme kiireettömään olemisen tilaan, joka antaa mahdollisuuden syvään nautintoon ja rakkaudelliseen kokemiseen kaikelle sille mitä sinussa on. Lähestymme itseämme ja kehoamme arvostaen ja rakastaen. Opimme huolehtimaan ja kunnioittamaan rajojamme. Retriitillä on aikaa huomioida sinua; kohdata lempeästi itseään ja toisia. Hemmotella kehoa ja mieltä. Vastaanottaa ja täyttyä, tuntea vapaasti ja kohdata kanssasisaria aidossa ja välittävässä ympäristössä. Tällä retriitillä elämän kauneus avautuu ja antautuu ulottuvillesi turvallisesti yhdessä toisten naisten kanssa.

Kaikki tämä tapahtuu kohtaamalla itsesi lempeäsi, hyväksyvästi ja tuetusti. Retriitillä käytämme kehollisia, kokemuksellisia ja tantrisia menetelmiä. Ohjaus on läsnäolevaa, herkkää, tarkkanäköistä ja ihmisyyttä vaalivaa. Työskentely on sydäntä avaavaa, olemustasi rentouttavaa, tuettua ja itsetuntemustasi syventävää. Koet elämää ja nautintoa juuri sen verran, kuin uskallat itsestäsi antaa. Antautumalla elämälle, paljastaa elämä itsensä sinulle.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle nautinnolliselle matkalle juhlimaan naiseuttasi ja itse elämää!

Aikataulu: pe 1.7. klo 17.30 – su 3.7. klo 16.00. Tarkempi aikataulu ilmoittautuneille lähempänä retriittiä.

Paikka:

Kinnulan vanha pappila sijaitsee rauhallisella paikalla idyllissä maalaiskylässä kauniisti mutkittelevan joen rannassa ja tarjoaa upeat puitteet retriitille. Kinnulaan on helppo saapua omalla autolla monesta suunnasta ja tarvittaessa paikalle järjestyy myös yhteiskyytejä.

Alla muutamia suuntaa-antavia välimatkoja retriittipaikkaan:

Jyväskylä – Kinnula 166 km

Seinäjoki – Kinnula 184 km

Kuopio – Kinnula 186 km

Oulu – Kinnula 233 km

Tampere – Kinnula 279 km

Hinta: 425€. Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan hemmottelulla ja eheyttävän minikuvauksen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

mia@miamodig.com tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.

Palautteita retriiteiltä

Nautinnollinen Naiseus -retriitti antoi mahdollisuuden lempeässä ja turvallisessa ympäristössä herätellä aisteja, kuunnella kehoa, tunteita ja mieltä, sekä kokea <3 Opin paljon uutta ja sain herätellä omaa nautinnollista naiseuttani. Meissä naisissa on uskomaton, kaunis, voimakas ja herkkä sekä villi voima. Tämä kokemus sydämessä on ihana jatkaa taas matkaa ihmetellen ja nauttien <3

Kiitos <3

Eeva

Retriitti oli kaunis ja lempeä kokonaisuus, jossa oli koko matkan punainen lanka. Mian työskentely on läsnäolevaa, turvallista, suoraa ja rohkeaa. Retriittiläinen saa tarvittavan tuen matkansa ajan, eikä koe jäävänsä yksin asioidensa kanssa.

Retriitille oli varattu sopivasti lepoa, ohjelma ei ollut liian tiivis. Aikaa jäi myös itselle ja muille retriittiläisille. Tästä on hyvä jatkaa matkaa…

Niina

Kaikki toimi todella hyvin, erityisesti aikataulut tosi täsmälliset, mikä tuntui kivalle. Lempeä ja rakkaudellinen, mutta määrätietoinen ohjaustyyli.

Retriitin ohjelma oli monipuolista ja mentiin askel kerrallaan. Rajojen harjoitteleminen heti alkuun tuntui todella tärkeältä, sillä retriitillä oli sellaisiakin juttuja, jotka olisi ilman niiden korostamista tuntunut itsestä epämukavalta. Se, että tärkein on kuunnella itseä, tuli hyvin selväksi.

Mian asiakas


Lempeän johdattelevasti rakennettu kurssiaikataulu ja harjoitukset. Sopivan haastavia harjoituksia. Pidin tunnelmasta joka oli turvallinen ja lämmin ja juuri sen takia isoja asioita avautui. Kiitos jokaisesta pienestä ihanasta yksityiskohdasta. Erittäin hyvin suunniteltu retriitti. Kaunis kiitos lempeästä ohjaamisesta <3

Kiitos!

Elisa

Lempeästi rytmitetty, turvallisesti ja rohkeasti opastettu retriitti, joka sisältää monta yllätystä. Kokonaisvaltaista aistimista retriitin olosuhteet, tilat, ravinto mukaanlukien. Kaikkea ei tarvitsekaan tietää ennakkoon. Pidin myös yhteistyöstä avustajan, valokuvaajan ja keittiön hengettärien kanssa.

Leila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *