Kurssit

Nautintoa ei voi tuntea ellei ole läsnä itselleen. Et voi tuntea tuhansia väreitä pitkin kehoasi ja tuulen hyväilyä ihollasi ellet ole yhtä kehosi kanssa. Voit toimia elämässäsi olematta läsnä yhtenäkään hetkenä, mutta et voi todella nauttia siitä. Et voi saada todellista tyydytystä ja kohdata toista ihmistä ellet ole paikalla. Nautinto on elämän lahja sinulle, kun pysähdyt vastaanottamaan.

Nautinnollinen Naiseus ei ole vain kurssi jossa opetellaan tekniikoita. Saat mahdollisuuden löytää itsestäsi alkuperäisen voimasi ja aidon kauneutesi. Olet ihme, joka paljastuu päivä päivältä enemmän. Matka Nautinnolliseen Naiseuteen on itsesi löytämisen prosessi. Astu omaan naiseuden puutarhaasi ja aloita seikkailu. Matka itseen on ihmeitä täynnä.

 

JYVÄSKYLÄ

Läsnäolevan kohtaamisen päivä la 27.4.2019 klo 13.00-18.00

Kaipaamme tulla kohdatuksi. Kaipaamme, että toinen näkisi meidät. Näkisi aidon sisimpämme. Kaipaamme, että meitä rakastettaisiin juuri sellaisina kuin olemme. Usein emme kuitenkaan uskalla paljastaa sisintämme ja olemme yhteydessä toiseen jonkin suojan takaa. Parisuhteessa saattaa syntyä riitoja tai hylätyksi tulemisen tunteita, koska koemme ettei toinen ymmärrä tai näe meitä. Seksissä olo jää tyhjäksi, koska meille jää tunne ettemme täyttyneet henkisesti. Jotain syvää jää puuttumaan. Intiimissä suhteessa todellinen intiimiys tulee sitä kautta, että uskallamme olla paikalla täysin omana itsenämme. Voit olla hyvin intiimissä suhteessa ilman mitään seksuaalista, kun uskallat antaa itsesi sellaisena kuin olet, tai voit olla suhteessa intiimisti ilman, että siinä on todellista intiimiyttä. Täyttymys syntyy siitä, että kosketat sisintäsi yhdessä toisen kanssa. Kahden ihmisen sisin kohtaa.

Läsnäolevan kohtaamisen päivä luo luottamusta, intiimiä kohtaamista ja aitoa jakamista ihmisten välille. Tämän päivän annin voit viedä myös kotiin puolisoiden välistä yhteyttä vahvistamaan. Voit myös nauttia siitä kuinka annat toisen koskettaa sisintäsi ja kosketat toista. Rakkaus ja tietoisuus ovat harjoituksissa vahvasti läsnä. Rakastava ja salliva kohtaaminen intiimisti niin, että olemme tietoisesti ja vahvasti läsnä toiselle, voi olla todella eheyttävä ja kaunis kokemus.

Päivä on tantrinen ja askel askeleelta syvenevä. Harjoittelemme omien rajojen tunnistamista ja niistä huolehtimista. Kohtaamme itsemme ja toiset läsnäolevasti. Tutkimme mitä meissä tapahtuu ennen kuin siirrymme läheisempään kontaktiin toisen kanssa. Sen jakaminen, mitä itsessä tapahtuu, turvallisessa ympäristössä ja yhteydessä toiseen, rakentaa intiimiyttä, luo luottamusta ja mahdollistaa syvemmän kohtaamisen. Tästä tilasta on turvallista antaa itsensä tuntea nautintoa. Teemme päivässä tantrisia harjoituksia läsnäolosta käsin.

Päivän hinta on 55€ sisältäen kahvin/teen ja pientä purtavaa. Kurssipäivä pidetään Nenäinniemessä Artmuksen kauniissa tilassa. Saat tarkemmat ohjeet paikalle saapumisesta ilmoittautumisen yhteydessä. Paikalle pääsee bussilla ja omalla autolla kulkeville on parkkitilaa. Pidämme päivän aikana lyhyen tauon jolloin voit syödä halutessasi omia eväitä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: info@nautinnollinennaiseus.fi tai puhelimitse numeroon 0443016207/ Mia.

 

Loistava ja antoisa päivä. Antoi paljon enemmän, kun ikinä osasin odottaa.

Tiina

Kun tekee asiat sydämen kautta se välittyy vaivattomasti kuulijalle. Selkeä ja lempeä ohjeistus kadotti/hävitti epävarmuuden ja kannusti rohkeasti astumaan esille kipuineen ja pelkoineen.

Nina

Täyteläinen, antoisa, hyvin koskettava päivä. Läsnäolosi ja taitosi ovat huikeat. Kiitos!

Mian asiakas

 

JYVÄSKYLÄ

Kurssipäivä la 30.3.2019 klo 11.00-18.00

Nautinnollinen Naiseus -kurssipäivä on sukellus naiseuden ytimeen. Kurssilla sinulla on tilaa kokea ja löytää, kohdata ja tulla kohdatuksi. Nautimme päivän aikana yhdessä tehtävistä kehollisista harjoituksista ja annamme itsellemme luvan pysähtyä kokemaan, tuntemaan ja näkemään.

Kurssipäivän teema on näkyväksi tuleminen, oman kehon ja itsensä rakastaminen. Päivän aikana teemme lempeitä harjoituksia ja rentoudumme kohtaamaan itsemme. Saat mahdollisuuden oppia itsestäsi ja naiseudestasi ympäristössä, joka tukee työskentelyä. Usein vastustamme jotain itsessämme olevaa ja käytämme paljon kapasiteettiamme tähän välttelyyn. Ajattelemme, että olisimme onnellisia tai voisimme nauttia enemmän, kun tämä jokin vain muuttuisi. Olemme kenties yrittäneet muuttaa itseämme jo vuosia tai piilotella kuoren alla, etteivät toiset huomaisi millaisia todella olemme. Todellinen sinä on aina kaikkein kauneinta riippumatta siitä mitä kätketkään. Sen näkeminen vapauttaa valtavasti potentiaalia, iloa ja energiaa. Sen näkeminen muuttaa elämäsi. Täällä sinä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet.

Kurssipäivän hinta on 85€ sisältäen kahvin/teen ja pientä purtavaa. Kurssipäivä pidetään Nenäinniemessä Artmuksen tiloissa. Saat tarkemmat ohjeet paikalle saapumisesta ilmoittautumisen yhteydessä. Paikalle pääsee bussilla ja omalla autolla kulkeville on parkkitilaa. Pidämme päivän aikana tauon jolloin voit syödä omia eväitä tai osallistua yhteiseen ruokatilaukseen. Voit mainita ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluat alustavasti tilata ruoan lounaalle. Ruokavaihtoehdoista olemme yhteydessä vielä lähempänä.

Mikäli osallistumisesi on rahasta kiinni, ole yhteydessä. Mietitään yhdessä ratkaisua.

Ilmoittautuminen sähköpostilla: info@nautinnollinennaiseus.fi