25.4.-2.5.2020 INTOHIMON ASKELEET SISÄISEEN SEIKKAILUUN MALAGASSA

Kuva: Alejandro Lopez

Olet lämpimästi tervetullut retriitille Malagaan la 25.4.- la 2.5.2020

Tämä retriitti on syväsukellus elämään. Sen tarjoamiin seikkailuihin ja nautintoihin. Lempeään lämpöön, huikeisiin näkymiin ja kokemuksiin joita et tule unohtamaan. Retriitti on sukellus sinuun ja sisimpääsi lempeydellä ja rakkaudella. Tällä kertaa annamme tilaa ilolle, keväälle ja keveydelle. Emme kuitenkaan sulje pois mitään itsessämme. Saat olla, elää ja kokea juuri niin kuin elämä sinussa tapahtuu. Sen sijaan, että suorittaisimme elämää, antaudumme sen syleilyyn ja seikkailuun. Koemme sen jokaisella solullamme, hengitämme tämän elämän sisäämme ja antaudumme elämälle. Annamme elämän täyttää meidät, koska sen vuoksi me olemme pohjimmiltamme tänne syntyneet, elämään!

Meillä kaikilla on jotkut raamit elämällemme. Usein emme tiedosta sitä millaisen rakenteen sisään olemme itsemme laittaneet. Saatamme kokea, että olemme laatikossa jonkun toisen takia. Uskottelemme, että mikäli muut hyväksyisivät meidät, voisimme olla vapaita itsemme rajoittamisesta. Kuitenkin aina lopulta ainut kuka sinut voi vapauttaa, olet sinä itse. Silloin, kun sinä hyväksyt itsesi, rakastat itseäsi, nautit itsestäsi, riippumatta siitä mitä ympäristö ajattelee, voi ympäristösi tapa suhtautua sinuun muuttua. Ja vaikka ei alkaisikaan, se ei enää rajoita sinua. Voit aina muuttaa vain omaa tapaasi suhtautua asioihin ja luottaa siihen, että luoksesi tulevat ne ihmiset joiden seurassa sinun on hyvä olla.

Matkustaessa ympäristömme muuttuu hetkellisesti. Ympäristön muuttuessa, ympärillämme oleva kollektiivi muuttuu, luomamme rakenteet muuttuvat jonkin verran ja olemme tilanteessa missä voimme tarkastella itseämme ja toimintaamme hieman vapaammin. Se mikä täällä kotona saattaa näkyä vain hienovaraisesti, voikin korostua ympäristön muutoksen vuoksi. Havaintojeni perusteella tämä näyttää lähes poikkeuksetta menevän näin. Suurimmat yllätykset ihmisten käytöksessä olen kohdannut juuri matkoilla. Suurimman tilan ja rauhan itseni ja omien reaktioiden tutkimiselle olen saanut matkoilla, kun mikään tavanomainen ei hautaa sitä alleen. Ajattelen sen olevan yksi matkustamisen lahja.

Usein palatessani matkalta, jokin olemuksessani alkaa melko pian asettua raameihin ja siihen struktuuriin missä se oli ennen lähtöäni. Tuttu minuus saapuu paikalle hienovaraisesti, mutta määrätietoisesti. Tietoisuuden kasvaessa voimme huomata tämän tapahtuvan ja nähdä kuinka yllemme laskeutuu itse luomamme rakennelma siitä, kuinka tässä ympäristössä käyttäydymme ja toimimme. Joskus on helpompaa havainnoida itseään ja olla itsensä kanssa, matkustamalla tarpeeksi kauas rutiineista ja raameista. Tarpeeksi kauaksi matkustamalla pääsen tarpeeksi lähelle itseäni siitä syystä, että jokin minussa kokee olevansa vapaammin oma itsensä, kun tuttu ympäristö muuttuu vieraaksi. Tuttu minuus tapahtuu tutussa ympäristössä. Seikkailija, elämän nälkäinen osa itseäni hengittää vapaammin, kun saan olla vapaa itselleni asettamista rajoitteista.

Elämä on mahtava mahdollisuus elää ja tuntea! Haluatko sinä lähteä seikkailemaan keväiseen Espanjaan? Miltä kuulostaisi vappu auringon lämmöstä nauttien?

Vietämme retriitin Malagassa Costa Del Solissa ja seikkailen sieltä mm. upeaan Rondaan, Nerjan n. viisi miljoonaa vuotta vanhoille tippukiviluolille ja Caminito del reyn uskomattomalle vaellusreitille, mitä on aiemmin pidetty yhtenä maailman vaarallisimmista reiteistä. Tänä päivänä tämä on turvallinen kulkea. Retriitin tarkempi ohjelma vahvistuu lähempänä retriittiä.

Retriitin ajankohta: la 25.4.- la 2.5.2020

Retriitin hinta 695€ + lennot (omatoimisesti)

Lisätietoja retriitistä:

info@nautinnollinennaiseus.fi tai 0443016207/ Mia

Retriitillä on paikka vielä muutamalle osallistujalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *