11.-13.9.2020 NAUTINNOLLINEN NAISEUS -RETRIITTI WÄÄRÄLÄSSÄ


Nautinnollinen Naiseus -retriitti kutsuu meitä laskeutumaan pehmeään, syleilevään, hellivään nautintoon. Syksyn värien kirjo ympärillämme, punaisen, oranssin ja keltaisen tanssi, tuo meidät ilon, intohimon, elinvoiman ja seksuaalisuuden äärelle. Kaiken tämän keskellä saamme nauttia vielä hetken vihreydestä joka avaa sydäntämme, tukee kasvuamme ja tasapainottaa olemustamme. Wäärälän syleilyssä, luonnon helmassa, annamme itsemme antautua nauttimaan naiseudestamme. Saamme tankata itseemme tämän upean paikan ainutlaatuista energiaa. Wäärälä sijaitsee Keski-Suomessa, järven rannalla, luonnon ympäröimänä. Täällä sinusta pidetään hyvää huolta.

Nautinnollinen Naiseus -retriitti on tantrinen, lempeä ja rohkaiseva. Retriitti antaa paljon mukaan vietävää elämääsi. Opit arvostamaan omaa kehoasi ja pitämään siitä juuri sellaisena kuin se on. Löydät avaimet omaan seksuaalienergiaasi, joka mahdollistaa uudenlaisen elinvoiman sinussa ja arjessasi. Opit pitämään huolta rajoistasi ja sitä kautta luottamuksesi itseesi, toisiin ja elämään voi kasvaa. Uskallat vastaanottaa enemmän nautintoa, iloa, hellyyttä, huomiota ja rakkautta.

Viikonloppu sisältää lempeitä tantrisia harjoituksia, läsnäoloa, hemmottelua, joogaa ja meditaatiota. Saamme nauttia makuaisteja hivelevästä kasvisruoasta, saunan pehmeistä löylyistä, Väärä-järven vedessä uimisesta ja syksyn taiasta porealtaassa.

Laskeudumme kiireettömään olemisen tilaan, joka antaa mahdollisuuden syvään nautintoon ja rakkaudelliseen kokemiseen kaikelle sille mitä sinussa on. Lähestymme itseämme ja kehoamme arvostaen ja rakastaen. Opimme huolehtimaan ja kunnioittamaan rajojamme. Retriitillä on aikaa huomioida sinua; kohdata lempeästi itseään ja toisia. Hemmotella kehoa ja mieltä. Vastaanottaa ja täyttyä, tuntea vapaasti ja kohdata kanssasisaria aidossa ja välittävässä ympäristössä. Tällä retriitillä elämän kauneus avautuu ja antautuu ulottuvillesi turvallisesti yhdessä toisten naisten kanssa.

Kaikki tämä tapahtuu kohtaamalla itsesi lempeäsi, hyväksyvästi ja tuetusti. Käytän ohjauksessa kehollisia, kokemuksellisia ja tantrisia menetelmiä. Tapani ohjata on läsnäoleva, herkkä, tarkkanäköinen ja ihmisyyttä vaaliva. Työskentely on sydäntä avaavaa, olemustasi rentouttavaa, tuettua ja itsetuntemustasi syventävää. Koet elämää ja nautintoa juuri sen verran, kuin uskallat itsestäsi antaa. Antautumalla elämälle, paljastaa elämä itsensä sinulle.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tälle nautinnolliselle matkalle juhlimaan naiseuttasi ja itse elämää!

Aikataulu: pe 11.9. klo 16.00 – su 13.9. klo 15.00

Hinta: 375€.

Hinta sisältää retriitin ohjauksen, majoituksen, kasvisruoan, saunan ja porealtaan hemmottelulla. Liinavaatteet voit vuokrata Wäärälästä 15€/setti tai ottaa omat lakanat mukaan. Ota mukaasi myös joogamatto, viltti, tyyny/meditaatiotyyny, vesipullo, muistiinpanovälineet, villasukat, pyyhe ja hygieniatarvikkeet sekä vaatteita joissa sinulla on hyvä olla ja pystyt myös liikkumaan. Vältämme retriitillä hajuvesiä ja muita voimakkaita tuoksuja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

info@nautinnollinennaiseus.fi tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.

Palautteita retriiteiltä

Nautinnollinen Naiseus -retriitti antoi mahdollisuuden lempeässä ja turvallisessa ympäristössä herätellä aisteja, kuunnella kehoa, tunteita ja mieltä, sekä kokea <3 Opin paljon uutta ja sain herätellä omaa nautinnollista naiseuttani. Meissä naisissa on uskomaton, kaunis, voimakas ja herkkä sekä villi voima. Tämä kokemus sydämessä on ihana jatkaa taas matkaa ihmetellen ja nauttien <3

Kiitos <3

Eeva

Retriitti oli kaunis ja lempeä kokonaisuus, jossa oli koko matkan punainen lanka. Mian työskentely on läsnäolevaa, turvallista, suoraa ja rohkeaa. Retriittiläinen saa tarvittavan tuen matkansa ajan, eikä koe jäävänsä yksin asioidensa kanssa.

Retriitille oli varattu sopivasti lepoa, ohjelma ei ollut liian tiivis. Aikaa jäi myös itselle ja muille retriittiläisille. Tästä on hyvä jatkaa matkaa…

Niina

Kaikki toimi todella hyvin, erityisesti aikataulut tosi täsmälliset, mikä tuntui kivalle. Lempeä ja rakkaudellinen, mutta määrätietoinen ohjaustyyli.

Retriitin ohjelma oli monipuolista ja mentiin askel kerrallaan. Rajojen harjoitteleminen heti alkuun tuntui todella tärkeältä, sillä retriitillä oli sellaisiakin juttuja, jotka olisi ilman niiden korostamista tuntunut itsestä epämukavalta. Se, että tärkein on kuunnella itseä, tuli hyvin selväksi.

Mian asiakas


Lempeän johdattelevasti rakennettu kurssiaikataulu ja harjoitukset. Sopivan haastavia harjoituksia. Pidin tunnelmasta joka oli turvallinen ja lämmin ja juuri sen takia isoja asioita avautui. Kiitos jokaisesta pienestä ihanasta yksityiskohdasta. Erittäin hyvin suunniteltu retriitti. Kaunis kiitos lempeästä ohjaamisesta <3

Kiitos!

Elisa

Lempeästi rytmitetty, turvallisesti ja rohkeasti opastettu retriitti, joka sisältää monta yllätystä. Kokonaisvaltaista aistimista retriitin olosuhteet, tilat, ravinto mukaanlukien. Kaikkea ei tarvitsekaan tietää ennakkoon. Pidin myös yhteistyöstä avustajan, valokuvaajan ja keittiön hengettärien kanssa.

Leila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *